CMM programvara – Emaint X3 2017

Redaktörens anmärkning: Utvecklaren har informerat oss om att en ny version av eMaint CMMS har släppts.

Den Emaint underhållssystem (CMMS) är en helhetslösning avsedd för företag eller fastighetsförvaltare som kräver en hög grad av funktionalitet och personalisering.

Den Emaint CMMS kan hantera alla grunderna, såsom att hantera förfrågningar arbete när de kommer in, och schemaläggning förebyggande och planerade underhållsarbeten så att du kan sänka dina felfrekvens och öka den totala effektiviteten. Du kan också dra nytta av detta systemets tillståndsövervakning förebyggande underhåll för att leta efter förändringar i förhållanden såsom buller, vibrationer, temperatur, smörjmedel, slitage, korrosion, tryck och flöde, något som kan tyda på behov av underhåll. Ställ in parametrar för att följa för varje tillstånd och du kommer att få meddelanden när dessa parametrar uppnås.

Personal och intressenter kommer att uppskatta bättre arbete schemaläggning Emaint genererar – programvaran kan hantera flera arbetsscheman så att rätt agent kommer till rätt jobb och har tillräckligt med tid att slutföra det.

Du kan också övervaka lagerhantering med Emaint X3 CMMS, vilket innebär att spendera mycket mindre tid att lokalisera inventering och få större insikt i beställning behov. Du kan förbättra din kapitalförvaltning genom att schemalägga regelbundet underhåll för tillgångar och att veta var alla dina tillgångar är vid varje given tidpunkt.

Den Emaint systemet kan också lagra dokument som är viktiga för löpande underhåll, vilket ger dig snabb tillgång till planer, fakturor eller andra datablad som du eller ditt lag kan behöva. Du kan också leverera instruktioner eller arbetsflöden snabbt utan att behöva arbeta med pappers order och instruktioner.

Den Emaint CMMS “Hub” är en mycket konfigurerbar gränssnitt som gör det möjligt att filtrera och visa data på ett sätt som fungerar för dig. Du kan justera kolumner, ange filter och regler, uppdatera färgscheman eller ta en djupdykning och skapa en helt egen upplevelse för din anläggning. Du kan också skapa en skärm som visar endast de data du vill se, spåra prioriterade punkter på en vid ett ögonkast basis, och anpassa teman efter dina önskemål.

Avancerade användare funktioner inkluderar röstkommandon för att använda och hantera projekt ännu enklare, och en funktion som låter dig snabbt kopiera åtgärder som behövs.

Den typ av anpassning tillgängliga från Emaint X3 är värt bara för kunder som verkligen behöver en hel del av personalisering, kan den extra kostnaden för anpassning inte vara värt det för din mindre företag om du vet att det kommer verkligen att hjälpa ditt företag. Men om din anläggning kräver en hel del personlig uppmärksamhet och funktioner, kommer du vara glad att ha tillgång till och kontroll över så mycket av din CMMS verktyg. Överväga Emaint X3 för ditt företag om du vill ha en hög grad av funktionalitet och prestanda.