arbets screening – Corra Group, 2017

Corra Group är en anställning screening webbplats som tillåter arbetsgivare att köra olika tester och filmvisningar på potentiella medarbetare.

Corra Group erbjuder brottslig bakgrund sökningar, verifikationstjänster, hälso- och sjukvårds sökningar och mycket mer i sina sju olika screening paket, khaki Club, Talent Track, Corner Office, certifierad och licensierade proffs, sjukvård Screening, American Labor och båset paketet.

Khaki Club paketet erbjuder ett personnummer spår, läns kriminalregister, motorfordon körning poster, sysselsättning kontroll och verifiering utbildning. Talent Track erbjuder alla de som finns i Khaki Club men också lägger till en kredit historia rapport. Certifierade och licensierade proffs innehåller rapporter från Talent Track utöver federala kriminalregister. The Corner Office-paketet lägger länet civila poster till de rapporter som finns i den certifierade och licensierade proffs paket.

Healthcare Screening paketet erbjuder ett personnummer spår, läns kriminella register, sjukvård sanktionsrapport sökningar professionell kontroll licens, sexualförbrytare register sökning.

Den amerikanska Labor paketet erbjuder ett Social Security Number spår och län kriminalregister söka .; Båset paketet erbjuder ett Social Security Number spår och län kriminalregister söker i upp till tre länen.

Om inget av dessa paket är lämpliga för den typ av sökning eller screening du vill utföra på potentiella medarbetare, kan du bygga ditt eget paket. Du kan också ändra paket som erbjuds eller beställa enskilda sökningar.

Corra Group erbjuder även narkotika filmvisningar och physicals. Genom att använda den här tjänsten, kan du testa för amfetamin, opiater, marijuana, kokain och fencyklidin. Du får resultat inom 24 till 72 timmar av tester.

När man jämför Corra gruppen till andra anställning screening platser, är det en stor resurs för att ta reda på allt som finns att veta om dina potentiella medarbetare. Mångfalden av tester och filmvisningar tillgängliga och den genomsnittliga handläggningstiden för resultat gör detta till en bra sajt för många typer av före anställning screening.