ansiktsrengöring borstar – Clinique, 2017

Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush är utformad för att användas med en exfoliant eller annan hudvårdsprodukt att djupt rengöra huden. Sonic rörelser orsakar borsten hos borsten att vibrera när du flyttar enheten längs ansiktet, ta bort makeup, smuts och oljor, där de samlas i porerna i huden.

Enheten levereras med en ansiktsrengöring borsthuvud. Det finns inga andra pensel bilagor ingår eller säljs separat. Dock har den medföljande huvudet två typer av borst för olika områden i ansiktet eller känsligheter. De vita borst, som ligger på den nedre halvan av borsthuvudet, är slät och utformad för att användas på dina kinder och panna medan de gröna borst, som ligger på den övre halvan av borsthuvudet, är grövre och är konstruerade för problemområden . Du kan köpa utbytesborsthuvuden från Clinique för en extra kostnad.

Denna elektriska Face Brush har en enda hastighetsinställning, vilket är en låg inställning för att undvika irriterande känslig hud. Det finns inga engångsbatterier krävs för att använda enheten. I stället vilar den på ett laddningsbart vagga. Laddstationen är liten och tar inte upp mycket räknaren utrymme i badrummet. När fulladdat, varar Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush batteri för upp till tre timmar. Med tanke på att du endast använda borste för 30 sekunder till en minut per dag, behöver du inte att ladda enheten ofta. Du kan ta den med dig när du reser och lämna laddaren hemma.

Dermatologer som manipulerade denna produkt gav den en avstängnings timer för att bevara batteriets livslängd och skyddar din hud från över skrubbning. Borsten stängs av efter 30 sekunders användning. Medföljer elektriska Face Brush är en en-ounce provrör av Clinique Liquid Facial Soap Mild och en täckmantel för borsthuvudet. Detta skyddshölje vakt mot damm och annat skräp ansamlas i borsthuvudet när du inte använder enheten eller om du stoppa in den i ditt gym väska eller bagage. Den innehåller också en två års garanti.

Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush är en premie elektrisk ansikte borste för att rengöra och exfoliera ansiktet. Borsten saknar olika hastigheter och inte har ytterligare alternativ för borsthuvuden, men dess batteri har en lång laddningscykel och en praktisk avstängningstimer skyddar ditt ansikte från irritation orsakad av över skura.