moln hosting – InMotion Cloud Hosting 2017 – Top Tens

InMotion Hosting erbjuder några av de bästa moln hosting-tjänster och noggrant håller de funktioner det ger i sin moln hosting planer. Företaget erbjuder ett 90-dagars pengarna tillbaka garanti politik, den längsta av någon av molnet hosting planer som vi tittat på. Det ger också överföra din befintliga domän till sin server utan driftstopp eller dataförlust. För den övergripande stor hjälp och stöd, detta moln webbhotell tjänar vår Top Ten Recensioner Gold Award.

hosting Paket

Med InMotion Hosting, har du möjlighet att tre olika moln hosting paket. Detta ger dig möjlighet att välja en start plan och sedan expandera eller uppgradera efter behov. Varje plan varierar som den mängd webbplatser du kan vara värd och vilken nivå av support ingår.

Vi testade den mest grundläggande plan, VPS-1000. Denna plan ger dig möjlighet att skapa så många domäner och underdomäner som du vill. Med obegränsad funktioner, är du begränsad av mängden diskutrymme och bandbredd som ingår i ditt webbhotell paket. InMotion Hosting ger en oöverträffad 60GB diskutrymme och 4 GB dedikerat minne. Detta innebär att dina obegränsade funktioner går mycket längre med den här tjänsten än med någon annan tjänst på uppställning.

Gränser för InMotion Hosting plan omfattar endast att kunna fästa en IP-adress till ditt konto och det faktum att du inte har någon tillgång till en CPU-kärna.

Detta moln webbhotell erbjuder grundläggande stöd och prioriterat stöd. Även om bara den högsta nivån av planer inkluderar prioriterat stöd, är den grundläggande stöd grundlig. Du kan nå hjälp och support via telefon, e-post eller chatt 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, 365 dagar om året. Detta är viktigt för dina moln hosting behov och garanterar att om något går fel eller din webbplats kraschar, kommer någon alltid finnas tillgängliga för att hjälpa dig.

När vi testade den hjälp och det stöd som InMotion Hosting, fann vi att kundsupport representanter var kunnig och pålitlig. Beroende på vilken tid på dagen när vi begärt hjälp, väntetiden var ungefär åtta minuter. Detta är lägre än branschstandard.

Hjälp och support

Den hjälp och support via telefon och chatt starkt inriktad på problemlösning. Medan hjälp och support representanter andra tjänster “försöker driva försäljnings dagordningar och planera uppgraderingar, Inmotion Hosting representanter fokuserade på att diagnostisera problem och styra oss till hjälp avsnitt i online-support center, hjälper oss att räkna ut hur man bättre använda verktyg vår plattform har tillgång till.

Online-verktyg är standard cPanel som används av de flesta av de andra moln hosting-tjänster vi granskat. Använda instrumentpanelen kan du övervaka hur mycket diskutrymme dina webbplatser konsumerar och hur mycket bandbredd som används varje månad. App integrationer är tillgängliga via InMotion Hosting cPanel, så att lägga till program som WordPress och Joomla är en enkel, ett steg.

Den grundläggande plan ger inte tillgång till några mer avancerade funktioner, som e-handel. Detta var en besvikelse; de flesta andra grundläggande planer erbjuder någon form av e-handel funktioner i sina grundläggande planer.

Säkerhetsfunktioner är en övre del av InMotion Hosting s styrhytten. Denna säkra moln webb erbjuder site backup och återställning med dess säkerhetsfunktioner. Om din webbplats har problem eller om du behöver återställa en tidigare layout, kan du återställa med hjälp av den senaste automatisk backup av din webbplats. Generellt har du en fri återställa var fjärde månad.

En användbar funktion som ingår är verktyg för säkerhetskopiering. På så sätt kan du köra manuell säkerhetskopiering snarare än att förlita sig på företaget för att köra dem till dig. Genom att manuellt ledande säkerhetskopior kan du återställa din webbplats när som helst och välja vilken säkerhetskopia för att återställa.

InMotion Hosting är det bästa moln webb vi testade. Bolagets nybörjarpaket värd upp till två webbplatser på en gång och obegränsad domäner och underdomäner per konto. Du är försedda med mer engagerade diskutrymme och minne än någon annan moln webbhotell vi testade. Hjälp och stöd är exceptionellt. Oavsett vad din nivå av erfarenhet, har detta företag verktyg som hjälper dig att utveckla, marknadsföra och hantera din webbplats.

Alternativ på Kontrollpanelen

Säkerhet

Sammanfattning