hörlurarna med lind fall – Sony Fontopia

De närmaste öronsnäckor i vår lineup är Sony Fontopia Hörlurar, ett par hållbara och exceptionellt obekväma hörlurar. Basen de Fontopia knopparna producerar är imponerande, och den totala ljudkvaliteten är respektabelt, men dessa hörlurar var så obehagligt att det gör dem svåra att rekommendera. I slutändan, deras hifi-ljud håller dem på vår jämförelse och överväger obehag faktorn för korta lyssningssessioner.

Sammanfattning

De Fontopia hörlurar har alla komponenter i en stor uppsättning hörlurar: ett stort 16 mm högtalarelement, stor känslighet och frekvens, och en skyddande väska som praktiskt taget garanterar att dina sladdar aldrig kommer trassla. Tyvärr, knopparna själva är överdimensionerade och endast marginell försök till komfort är ett par tunna skum ärmar som du kan sätta på slutet av hörlurarna. Vi har haft att lyssna på vår favoritmusik med dessa hörlurar, men vi snabbt trött på dålig passform och bristande anpassningsbarhet.

Vi var hoppfulla att den inbyggda väska skulle balansera ut det obehag vi upplevt med dessa hörlurar och i en omfattning, gjorde det. Väskan håller dina sladdar trasselfri och väl skyddade, vilket gör dessa hörlurar super portabel och lätt att hantera. Det är också lite för kort, och vi ibland hittat våra öronsnäckor dyker upp när vi vände våra huvuden snabbt eller tog ut dessa jogging.

Besvikelsen inom detta område kommer från utformningen av öron tips. Hörsnäckorna är gjorda av hårdplast och har en tunn skum täckmantel för att göra dem mer bekväm. Vi upptäckte att många användare, särskilt de med mindre öron, fann hörsnäckorna att vara obekväm. Andra användare fann storlek och design som passar dem perfekt och fick lyssna till hörsnäckorna i timmar i sträck.

Sony erbjuder en 90-dagars garanti på alla sina öron produkter. Garantier är alltid trevligt att ha bara för säkerhets skull. Dessutom finns det flera företag som erbjuder hörlurar i denna prisklass som erbjuder en livstidsgaranti på sina produkter. Om du är hårt på dina hörlurar eller inte säker på vad att förvänta sig under de kommande åren, föreslår vi att du tar en titt på några av de produkter med livstids garanti.

Genom Sonys webbplats användare kan få tillgång till alla de verktyg och tjänster Sony Support har att erbjuda. Det finns vanliga frågor, supportforum, online-produkt support, teknisk support och utökade serviceplaner. Vi försökte komma i kontakt med Sony via e-post, och även om vi fick ett automatiskt svar direkt efter att skicka förfrågan, vår e-post aldrig upp. Vår rekommendation är att kontakta Sony via avgiftsfria telefonnummer som finns på deras hemsida.

Det finns en hel del egenskaper som gör dessa Sony Hörlurar med Winding Case köpet. Ljudkvaliteten och ljud räckvidd, inklusive kraftfull bas, ger en ljudskillnad som användarna kan höra. Dess bärbara fall är en stor bonus och eftersom inte alla earbuds komma med denna stora tillbehör. Om hörsnäckorna var i stånd att passa fler användare med ytterligare tips storlekar dessa hörlurar skulle rankas högre på vår lista och komma mer rekommenderas. Sammanfattningsvis, dessa hörlurar är ett bra val, men användarna måste notera att de kanske inte passar deras öron.