Forum Tjänster – Bravenet

Detta forum tjänsten erbjuder en bra samling av forum funktioner men endast grundläggande utstationering och administrationsverktyg. Vi hittade Bravenet webbplats lätt att använda och väl la ut, kan du enkelt logga in och hantera ditt konto, vilket kan inkludera en anslagstavla eller andra webbverktyg som FTP, domäner, e-post-konton och mer.

Bravenet innehåller spam skydd och vi fick inte spam inlägg medan vår anslagstavla var i bruk och det fanns inga annonser. De Bravenet forum är bra forum men saknar avancerade funktioner som en stavningskontroll, förtittar, profiler och filuppladdning. Det kommer också omfattar inte många administrationsverktyg som medlem ranking, medlem radering, tråd låsning och e-postlistor. Men de omfattar grundläggande bokföringsfunktioner, support HTML inlägg, stift gäng, taggar stöd och trafikstatistik.

Detta tjänstens forum är grundläggande; Men de är skräppost och ad gratis så om du behöver bara en enkel och lågt prissatta forum detta kan vara ett bra alternativ för dig.