Enterprise VPN-tjänster – IPVanish, 2017

IPVanish är en säker Anonymizer som döljer din IP-adress och fysisk plats genom att dirigera trafik via någon av sina 165 dedikerade servrar på olika platser runt om i världen. Bolagets företag VPN-tjänst förhindrar djuppaket inspektioner av dina data, adware analys av dina surfvanor och hastighet eller datalock som följer av Internetleverantörer. Säkerheten förbättras ytterligare genom användning av omfattande kryptering och omkopplingsprotokoll som är avsedda att hindra både hackare och online marknadsförare.

Olika versioner av IPVanish finns med Windows, Mac iOS, Android, och även anpassade operativsystem som körs på in-house datanätverk. Detta företag VPN-lösning inte kräver någon större justering av den aktuella driftsmiljön, och programvaran integreras med i stort sett alla de mest använda system. Installationen är inte helt automatiskt, vilket är anledningen till IPVanish erbjuder steg-för-steg installations tutorials på sin webbplats.

All information och data som skickas via IPVanish företaget VPN är skyddad genom flera nivåer av säkerhet. Genom att maskera din geografiska plats och IP-adress, förhindrar tjänsten online marknadsförare från att rikta annonser mot sina kunder. Genom att kryptera all data som skickas på nätverket, säkerställer IPVanish hackare kan inte få mer än en obegriplig ström av data från skörd trafik och genom att dirigera trafiken genom flera växlar och utskärningar, gör företaget framgångsrikt er alla men anonym under webbläsning.

IPVanish erbjuder kunder tillgång till sin företags VPN-tjänst via en nivå 1-nätverk, vilket är unikt bland VPN leverantörer. En grupp en nätverks kamrater med potentiellt alla de andra nätverk på Internet, vilket eliminerar en stor del av kostnaden i samband med rörliga datatrafik från ett nät till ett annat. Detta gör det möjligt för IPVanish att erbjuda i huvudsak obegränsad bandbredd och trafikhastigheter, utan de extra kostnader som vanligtvis förknippas med premiumtjänst. Detta omfattande nätverk förhindrar även leverantörer ansträngningar att införa uppgifter lock eller stryper din tjänst.

Flera servrar och en strikt krypteringsprotokoll att IPVanish kunder är väl skyddade under online-sessioner. Installation av serviceprogrammet är mer praktisk än vad de flesta konsumenter kan vara bekväm med, men hjälp handledning finns att arbeta igenom några svårigheter att komma igång. Manuell installation är obekvämt, men kanske oundvikligt, eftersom programvaran är utformad för att fungera med ett så brett utbud av operativsystem.