dvd och video till iPod-programvaran – PQ DVD

Sätt dessa gigabyte till god användning! Inte bara använda din iPod för att lyssna på musik, nu kan du bära hem videosamling i bakfickan. Använd PQ DVD till iPod Video Converter, den bästa DVD konverteringsprogram för att titta på dina favorit hemvideofilmer när du vill.

funktioner Ställ

PQ DVD programvara, en av de bästa i världen, ger enkel att använda konverteringsprogram. Det är också lätt navigera och layouten all-in-one kan du konvertera dvd och video från samma fönster.

Varje gång vi testade sin utskriftskvalitet, PQ DVD konverterade video och DVD-filer med oklanderlig kvalitet. Video och ljud var synkroniserade varje gång, bilden var tydlig och färgerna var ljusa och levande.

Hastigheten på omvandlingen var lite snabbare för videofiler än för DVD-skivor i enheten, men båda var betydligt snabbare än den tid det skulle ta att faktiskt titta på hela hem film.

Bara om någon funktion du behöver för att fullända din konvertering kan hittas på PQ DVD. Stretch, krympa eller beskära bilden till den perfekta storleken; justera bild- och ljudkvalitet manuellt; och förhandsgranska filmen innan du börjar konverteringen. Du kan parti konvertera, vilket innebär att du kan välja flera filer att konvertera och sedan gå till sängs; men detta fungerar endast med videofiler som redan finns på din hårddisk. Men du kan inte parti konvertera direkt från DVD-enheten, med den här metoden måste du konvertera varje titel för sig.

Förutom bästa konvertering verktyg PQ DVD, erbjuder en gratis iPhone Lås Toolkit. Med ett klick kan du låsa upp en iPhone och använda den som en handdator och iPod utan att registrera dig för AT & T serviceplan.

Enkel användning

Genom att sätta alla de allmänna dragen i programfönstret, har PQ utvecklare skapat lätt att använda konverteringsprogram. Ingenting om PQ DVD / Video till iPod Suite är svåra att använda.

Oberoende av DVD-media som vi använde, de konverterade filerna vi använde för att testa PQ DVD, såg och lät bra. Det fanns inga märkbara hoppar, hoppar eller bildförvrängningar.

PQ: s videokonvertering är nära perfekt. Under vår testprocessen, videokonvertering var lika klart som originalet, ibland bättre. Men i ett av våra tester, bilden var lite sträckt och ljudet var något bakom videon. Vi testat om omedelbart med samma fil. Resultaten av den andra och tredje försöken var rätt tillbaka till PQ kvalitet. Vi drog slutsatsen att orsaken kan ha varit på grund av vårt system som kör en liknande ansökan samtidigt.

PQ DVD konverterar videofiler i mindre än hälften av den tid det skulle ta att titta på dem. DVD-skivor och Mini ta lite längre tid att konvertera, drygt hälften av uppspelningstiden. Med tanke på den höga kvaliteten på PQ DVD omvandlingar, är omvandlingen fart ganska anmärkningsvärt.

PQ stöd är mycket pålitlig. Guiden och FAQ är mycket bra och informativ. Deras e-stöd är också tillförlitlig.

PQ DVD är fantastiskt. Det är enda nackdelen är dess hastighet, som fortfarande är imponerande, men det är inte den snabbaste mjukvaran vi testade. Sammantaget PQ DVD är den bästa DVD och video iPod konvertering programvara vi kunde hitta. Den har en stor, lätt att använda uppsättning funktioner och den konverterar DVD och videofiler perfekt. Dessutom ger PQ DVD: s allt-i-ett layout en bekvämlighet som bör antas av alla sina konkurrenter.

Kvaliteten på DVD

Kvaliteten på video

Speed ​​of Omvandling

Hjälp / Support

Sammanfattning