domän hosting-tjänster – Hostmonster, 2017

Hostmonster ger några hosting planer som gör att du kan utöka funktioner för en kostnad. Dess grundläggande domän hosting plan ger fortfarande en pålitlig kontrollpanel som håller den nära toppskiktet av konkurrensområdet domänvärdar. Det kan vara i svansen slutet av vår jämförelse, men det betyder inte att det inte bör beaktas när du handlar för de bästa domänvärdtjänster.

Sammanfattning

De restriktioner databasen är den olyckliga delen av Hostmonster erbjudanden. Den grundläggande plan kan du köra en domän per webbhotell. Bandbredden är obegränsad, men det finns en 50 GB gräns för månatliga diskutrymme som används. Vi fann emellertid att beloppet att vara mer än tillräckligt med utrymme för att köra en grundläggande verksamhet webbplats. Tjänsten gör att du kan köra fem parkerade domäner och 25 underdomäner, som någon kvalitet domänvärdprogram bör ge. Konstigt, bara tillåter dig att öppna fem e-postkonton i din domän, vilket är den lägsta siffran på uppställning.

Supporten för denna tjänst rankas väl. Både chatt och telefonsupport erfarenheter, personalen visade kompetens för att svara på vår oro, och att göra det på ett snabbt sätt. Visst, skulle varje oro vi tog upp även besvaras i hjälpcentret, vilket ger en kunskapsbas, videosjälvstudier och ett användarforum, vilket inte är mycket vanligt även bland de domännamn hostingtjänster.

Som nämnts, inte paketet inte anspråk på att erbjuda obegränsad funktioner av något slag, så vad som verkligen gör denna tjänst som sticker ut är användarupplevelsen med både kontrollpanelen och webbplats byggmästare. Hostmonster använder en egenutvecklad dra-och-släpp-site skapare, om du inte väljer att använda WordPress eller annan blogging app som gör att du enkelt skicka bildgallerier, anslagstavlor och ett nyhetsflöde. Vi tyckte att det här byggare att vara extremt intuitivt, kanske toppade standardwebbplatsernas upphovsmän som finns i apphämtningssida.

Medan vi hade första betänkligheter om vad som erbjöds i grundpaketet, fann vi mycket mer nytta när kontot inrättades. Hostmonster är en webbdomän webbhotell som fungerar bra för småföretagare som vill publicera information om sin verksamhet. Det tenderar att vara bättre lämpade för webbplatsernas upphovsmän som klassificerar i början och mellanliggande nivåer av erfarenhet.