djupa dammsugare – Electrolux Ultra Silencer 2017

Electrolux Ultra Silencer Djup Clean kanister dammsugare är en djup dammsugare som gör mycket lite buller under drift eftersom den har en kropp särskilt utformade för att minimera motorljudet. En mängd olika ombord verktyg kan du rengöra inte bara dina mattor utan även din klädsel och din draperier, och du kan komma in i varje hörn av ditt hem.

Denna djuprengöring dammsugare är en kanister modell, och alla verktyg och redskap är inrymda inuti kroppen av kapseln. Dammborsten rengör din draperier och bokhyllor, och du kan justera styrkan i sug för att tillgodose de olika ytorna. Electrolux Ultra Silencer har en klädsel borste och ett fogmunstycke, så att du kan suga din soffa kuddar och sedan dammsuga ut smulorna mellan dem.

Den 13-tums drivmunstycket rengör mattor med en roterande borste, och stänga av borsten kan du dammsuger din kala golv utan kasta smutspartiklar överallt. Det finns även en separat parkett borste du kan byta ut drivmunstycket med för att rengöra mycket ömtåliga trägolv.

Electrolux Ultra Silencer använder påsar och ett HEPA-filter som fångar upp smuts du suga upp från dina mattor och andra ytor. Dessa poster lägga till din totala kostnaden för att äga vakuum, eftersom de måste bytas ut. Men påsarna och filter ta bort damm och andra allergener från luften som sugs in i vakuum, så detta är en viktig egenskap om du lider av allergier. Denna djupa dammsugaren har en inbyggd elektronik display som varnar dig när påsen och filtret är fulla, så att du vet precis när du ska byta dem. Den djupa rengörande matta renare kommer att arbeta med maximal effekt och effektivitet om påsen och filtret underhålls på rätt sätt.

Electrolux står bakom denna djupa vakuum med en fem års garanti. Detta är en av de längre garantier som erbjuds av vakuum tillverkare. Du kan kontakta tillverkaren av telefon, post eller e-post med en fråga. Det är en bekväm lista på nätet tjänsteleverantörer som är sökbar på postnummer om du behöver din vakuum repareras.

Electrolux Ultra Silencer djup dammsugare lever upp till sitt namn. Dammsugaren är tyst, och en elektronisk display håller vakuum arbetar vid dess mest kraftfulla genom att låta din vet när du ska byta påsen eller HEPA-filter. Tillbehör och verktyg som ingår är till hjälp för andra än din matta rengöring av ytor. Om det finns ett problem med vakuum är enkelt att kontakta Electrolux. Electrolux Ultra Silencer är en lugn sätt att få din mattor, klädsel och andra ytor så rena som möjligt.