CMMs software – NetFacilities 2017

NetFacilities tar en Software as a Service (SaaS) inställning till sitt system, som erbjuder sitt omfattande underhållssystem (CMMS) på nätet som en webbaserad lösning för företag av alla slag. Du kan använda detta system för att lämna in schema och hantera arbetsorder för din anläggning eller tillgångar, eller använda den för att schemalägga förebyggande underhåll på dina tillgångar för att hålla inför eventuella haverier och arbetsnedläggelser.

Eftersom NetFacilities är en SaaS-lösning, är användargränssnittet tillgänglig för vem som helst med tillåtelse att komma in ditt system, från nästan alla Internet-ansluten enhet. Detta kan vara mycket enklare än en mjukvarubaserad lösning som kräver installation och eventuellt frekventa uppdateringar.

När du har ställt upp NetFacilities kan det spåra dina tillgångar och generera underhåll arbetsorder för livet för varje tillgång. Från oljebyten för bilar och lastbilar, för att filtrera förändringar för HVAC-enheter, kan du ange ett enda arbetsorder som kommer att generera lämpliga förebyggande service för år.

Du kan också använda programvaran för att generera en serie av rapporter för att se hur ditt arbete och tillgångar gör. Se rapporter från anläggningen, avdelning, typ av tjänst, försäljare eller mer, och generera rapporter som behövs för att hålla din personal på uppgiften eller att se till att kostnaderna är i linje med institutionen.

NetFacilities erbjuder också stödtjänster. För att komma igång, kan du välja assisterad driftsättning, ett bra alternativ om du migrerar från ett annat system eller börja om från början. Du kan också välja en lösning som bäst passar din arbetsmodell – det finns alternativ för bostadsfastigheter, skolor och mer.

Detta CMMS erbjuder också en hög grad av funktionalitet när det gäller att vendor management. Du kan underhålla och hantera en stor databas med leverantörer och kommunicera med dem i realtid för att se hur de utvecklas på ett jobb. Du kan också samarbeta med några leverantörer på en gång för att optimera sin tid, och er, på ett visst projekt. Arbeta med alla från vaktmästeri och underhåll av byggnader till externa kontrollorganen eller fönsterputsare att få en god uppfattning om hur dina jobb utförs.

NetFacilities skryter med att mer än 14.000 anläggningar i ett stort antal industrier använder sin webb-baserad lösning. NetFacilities CMMS är en lösning som är lämplig för företag av alla storlekar och är också ett globalt företag, så att du kan lita på att använda programvaran för San Francisco, samt för din anläggning i Singapore. Det är flera platser, fler, flera leverantörer lösning som kan skräddarsys för att passa behoven hos ditt företag.