utökad bil garantiservice – Skydda min bil, 2017

Skydda min bil erbjuder en handfull av utökade bil garantier för begagnade fordon och bilar med ett utgånget tillverkarens garanti. Även om det är ett stort namn i bilen garanti industrin, fann vi skydda min bil kundtjänst saknas. Om du kan bortse från påträngande kundservice, kan det vara ett företag värt att överväga för en begagnad bil garanti, eftersom det ger hög körsträcka begränsningar och en förlängd betalningsplan.

Sammanfattning

Förutom att ge standard täckning du kan förvänta dig från de flesta utökade bil garantiservice, såsom rikstäckande, vägassistans och flera planer, skydda min bil var bland de tjänster vi utvärderade att erbjuda den högsta körsträcka begränsning – 150.000 miles – och längsta betalningsplan alternativ – 36 månader.

I händelse av bilen behöver repareras, är du ansvarig för $ 100 avdragsgill. Denna självrisk är standard med de flesta utökade bil garanti företag. Dessutom, om bilen måste vara i butiken för ett par dagar, skydda min bil kommer att ersätta dig för sju dagar hyrbil avgifter upp till $ 30 per dag.

Skydda min bil inte erbjuda 24/7 support eller chatt, men du kan kontakta dem via telefon och e-post. Du kan också se hjälp vanliga frågor på sin webbplats. Dessutom, om du är missnöjd med täckningen eller besluta att du inte vill det, kan du dra nytta av deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Vi var mycket ointresserad med Skydda min bil kundtjänst. Representanterna vi talade med var mycket påträngande och skulle inte låta oss av telefonen. Dessutom, representant tillgrep utskällning när vi gjorde det klart vi inte hade för avsikt att köpa en politik omedelbart, utan snarare helt enkelt shoppa runt.

Efter vår första kontakt med Skydda min bil, representanter fortsatte att kontakta oss med påträngande telefonsamtal och röstmeddelanden. Uppföljande samtal är inte ovanligt för utökade bil garantier som deras mål är att få dig att köpa en politik, men vi möter inte graden av påträngande telefonsamtal från något företag Vi utvärderade utanför Skydda My Car.

Skydda min bil erbjuda några attraktiva täckning alternativ utanför standard täckning du förväntar dig av en bil garanti företag. Dess körsträcka begränsning är högre än andra tjänster, och du har upp till 36 månader för att betala för garantin. Men tappade sin mediokra och påträngande kundservice denna tjänst till sjätte plats på vår ranking av utökade bil garantiservice.