streck kammar – IncrediSonic, 2017

Den IncrediSonic F360 streck cam har två kameror som kommer att fånga kritiska drivande ögonblick i full HD, oavsett om det är en bilolycka eller en avslappnad söndag enhet. Den förser dig också med två sätt att spela in dina bilder och flera sätt att visa uppspelning. Det kommer också att spela in på natten och i svagt ljus.

Detta streck kamera fångar videor och foton i 720p eller 1080p HD. Den har en bred 120-graders betraktningsvinkel, och kameran kan roteras 180 grader, så att du kan hitta den optimala vinkeln och se till att allt viktigt får registreras. Alla inställningar ändringar du vill göra för foton kan göras direkt på enheten. Du kan även spela in ljud.

Den F360 fungerar som en backspegel och streck cam, och det klipp på över bilens befintliga lager backspegel. Den 3,5-tums skärm ligger i den större spegel. Strecket cam har tekniskt två kameror och en delad skärm funktion. Till exempel kan du möta en kamera framåt och den andra bakåt, och båda flöden kommer att dyka upp på skärmen så att du kan se båda på en gång.

Dubbla inspelningsalternativ ger dig möjlighet att spela in antingen genom kontinuerlig slinga inspelning på enheten eller direkt på ett SD-kort. Loop inspelning innebär att du kommer aldrig slut på utrymme eftersom det registrerar automatiskt över gamla, oönskade bilder. Du kan välja att använda slinginspelningsfunktionen i tre-, fem- eller tio-minutersklipp. SD-kort att göra det lättare att exportera tagningar, om det behövs. En 16GB klass 10 SD-kort medföljer kameran. Oavsett vilken metod för inspelning du väljer, kan du markera och låsa bilder som du vill spara så att den inte kan spelas över.

Strecket kameran börjar spela så fort du startar bilen, och låter dig växla mellan vanlig och mörkerseende så att du kan spela in på natten eller i miljöer med svagt ljus. Detta gör det lättare att fånga små eller viktiga detaljer som är svåra att se i mörker.

Strecket cam levereras med en 10-fots rep, vilket gör det enkelt att placera kameran där den kan vara diskret. Den har även en HDMI Mini 1.3 utgång, vilket ger dig möjlighet att visa dina filmer på en större skärm.

Den IncrediSonic F360 streck cam har dubbla kameror. Det ger dig en bred betraktningsvinkel och har en delad skärm funktion så att du kan se bilder från båda kamerorna på en gång. Du får också välja hur du vill spela in film och var du vill titta på uppspelningen. Den mörkerseende växla gör att du kan spela i alla situationer, och den medföljande långa sladden bidrar till att göra kameran diskret.