samlingar resebyråtjänster – National Association of Credit Management 2017

Med en mängd olika inkassotjänster, är National Association of Credit Management, även känd som NACM, en samling företag som jobbar hårt och står starka för att säkerställa att du får dina pengar. Detta inkassobyrå tillhandahåller brevtjänster, hoppa-spårning verktyg och tvister alternativ. Den har också ett enastående rykte och mer än 100 års verksamhet för att backa upp det. Detta väletablerat företag har kompetens att framgångsrikt samla dina pengar. NACM utmärker sig i många områden, vilket är varför det är our Top Ten Silver Award vinnare för insamling resebyråtjänster.

tjänster som erbjuds

NACM börjar insamlingen genom att skicka kravbrev till din gäldenärer, vilket är praxis för inkassobyråer. Detta inkassotjänst skickar ungefär två eller tre brev till dessa gäldenärer. Dessa brev skickas vanligtvis 10 dagars mellanrum, och varje efterföljande bokstav blir fastare och aggressiv än de tidigare. Företaget använder sedan en 10-dagars demand-tjänst som ger gäldenärer en sista meddelande och kräver dem att betala före ett visst datum. Om gäldenären fortfarande vägrar att betala, eller om det inte finns något svar på brevet, åtgärder vidtas. I detta steg NACM personalmedlemmar använda vissa tekniker för att samla in pengar. Om teknikerna misslyckas, rättstvister tjänster är tillgängliga för ytterligare åtgärder.

Om en gäldenär har hoppat stad eller gömmer sig för att undvika betalning, har NACM skip-spårning verktyg för att spåra upp dem. Dessutom arbetar företaget hela landet och internationellt för att samla dina pengar.

Denna indrivning tjänsten har ett enastående rykte. Vi hade svårt att hitta många dåliga recensioner av bolaget, och vi hittade mycket mer positiv feedback om detta företag och dess processer. NACM är medlem i flera organisationer, däribland Asset Protection Group; Credit & Financial Development Division; och finans, kredit- och internationella affärer. Det är också en licensierad och bundna samlingar företag.

NACM har varit i den finansiella branschen sedan 1896, vilket visar att detta företag har stor erfarenhet av den finansiella världen. Denna samling företag har den längsta affärs historia något företag på vår uppställning.

Du kan kontinuerligt övervaka dina konton och de framsteg som görs med ett online-system som du kan komma på NACM webbplats. Inte alla tjänster erbjuder en online kundportal, så det är en bonus att välja NACM. En annan fördel med att använda denna inkassobyrå är att du kan visa flera statusrapporter, så att du aldrig undra om ditt konto framsteg eller nuvarande status. Du kan få regelbundna rapporter eller begära rapporter. Dessa rapportfunktioner finns ett stort fördel med att använda denna samling service och är bara ett område som skiljer denna tjänst bortsett från många andra vi granskat.

Funktioner

Om du vill tala direkt med en representant NACM, e-post och telefonkontakt alternativ finns tillgängliga. NACM representanter svarade på våra frågor inom 48 timmar och svarat på alla våra frågor. När vi hade ytterligare frågor, svarade de att våra undersökningar ännu snabbare och försett oss med de svar vi sökte. Våra kontakter med företaget var trevlig och behaglig. Representanterna är vänlig och kunnig och var ivriga att hjälpa oss.

En nackdel med denna tjänst är att det saknar vittnesmål och recensioner på sin webbplats. Detta värdefullt verktyg låter potentiella kunder få en känsla för framgångarna och erfarenheterna tidigare kunder har haft med företaget.

NACM har många värdefulla resurser, inklusive dess brev tjänst, 10-dagars efterfrågan brev och åtgärdstjänster. Detta samlingar företag arbetar hårt för att samla in pengar, och det har mer än 100 års erfarenhet av att visa att dess processer och strategier fungerar. Denna inkassobyrå har en av de bästa rykte vi kunde hitta en inkassotjänst, och företaget har många rapporteringsverktyg för att säkerställa att du vet att statusen på ditt konto hela tiden. Dessutom, våra interaktioner med detta företag var enastående, och vi var nöjda med hur vänliga, kunnig och tillmötesgående representanter var. Totalt sett är NACM en av de bästa inkassobyråer, och det har de tjänster, verktyg och erfarenhet för att bevisa det.

Hjälp och support

Sammanfattning