rakapparater – Remington Smart Edge 2017

Liksom de bästa elektriska rakapparater, kan Remington Smart Edge XF8700 raka ansiktshår i antingen en våt eller torr situation. Den innehåller också en laddningsstation och rengöringsstation, funktioner som inte alla elektriska rakapparater ge. Det tar bara lite längre än de flesta när du rakar under hakan.

Sammanfattning

Du kan raka med raklödder och vatten eller till och med i duschen med denna rakkniv. Om du vill kan du använda denna folie rakhyvel med torrt ansiktshår när du är på resande fot eller bara i en bråttom att raka.

Remington Smart Edge XF8700 gav en tämligen jämn rakning i våra tester, och det inte orsaka irritation i ansiktet alls. Det tog bara två eller tre passerar över samma område för att få en nära rakning, vilket är ganska normalt för en elektrisk rakapparat. Även om denna rakapparat gav en nära rakning i testet, under hakan var ett problemområde. Det tog lite mer ansträngning och passerar för att få allt hår.

Vi var lite besviken över att det inte finns någon sladd alternativ, vilket gör att du kan använda rakhyvel när den är inkopplad. Men så länge du håller det laddade, har du en timmes sladdlös drifttid.

Den levereras med en rengöringsstation, som är den mest grundliga sätt att tvätta en rakkniv. Men du kan bara rengöra rakkniv under rinnande vatten efter varje användning även efter att ta bort den övre.

Denna rakapparat väger drygt ett pund, vilket är normalt för elektriska rakapparater för män. I våra tester, fann vi att det kändes normal och bekväm i handen och nästan fjäderlätt. Den mäter 5,8 inches i längd och 2,5 inches i bredd och höjd, vilket är ganska standard.

Detta Remington rakapparat har standard två års garanti. Remington ger en FAQ sida om denna rakapparat på sin webbplats som referens. Dessutom kan du kontakta företaget via telefon eller e-post.

Remington Smart Edge XF8700 elektrisk rakapparat för män har en lång sladdlös drifttid och innehåller en hel del sedvanliga förmåner. Men raka hakan med denna enhet var lite av ett problem och tog lite mer ansträngning än väntat.