kreditkort – Merchant One 2017

Merchant ena är ett kreditkort processor baserad i Miami Beach, Florida, som tjänar mer än 100.000 handelsfartyg konton. Denna processor har både interchange-plus och differentierade prissättning alternativ, men det kräver ett långsiktigt avtal med en rejäl avgift förtida uppsägning.

Sammanfattning

Våra testare var citerade både interchange-plus och differentierade priser när vi talade med Merchant One representanter. Även om reps vi talade med noteras att interchange-plus prissättning är inte ursprungligen funnits tillgängliga för företag utan bearbetning historia, citerade de varierar från 0,15% till 0,25%, vilket är lägre än genomsnittet 0,30% av processorerna vi granskat. Den interchange-plus per transaktionsavgift på $ 0,10 per transaktion avgift är genomsnittliga.

Merchant Ones differentierade priser är också lägre än genomsnittet, och den kvalificerade betalkort hastighet av 0,29% är ett av de lägsta differentierad priser som vi såg. Hastighets citat du får när du ringer kan skilja sig från dessa våra testare erhållits, beroende på ditt företags genomsnittliga biljettpriset storlek och beloppet av transaktioner som du behandlar varje månad.

Merchant Man tar typiska avgifter kreditkort bearbetning. Det tar en $ 6,50 månadsavgift som täcker uttalanden, kundservice, nästa dag finansiering och PCI-efterlevnad. Den har en $ 25 per månad minimum som härrör från dina transaktionskostnader. Merchant En är en av de få processorer som debiterar en årlig avgift utöver månadsavgiften. Årsavgiften är en $ 99 avgift som täcker konto underhåll och justering utbyte följs.

Öppenhet och konsekvens är faktorer som vi såg så vi utvärderade processorer vi granskat. Vi värdesätter processorer som är uppriktig med sina villkor, avgifter och priser och att post som information på sina webbplatser. Merchant Man behöver inte lägga någon av denna information på sin webbplats och saknar konsekvens, som olika testare fick olika offerter och gavs olika skäl till varför bransch föredragna interchange-plus prissättning alternativet inte skulle vara en bra passform för dem.

Merchant En är en av få processorer som kräver ett långsiktigt kontrakt. Om du registrerar dig för att bearbeta med Merchant One, vara medveten om att kontraktet är på tre år och bär en förtida uppsägning straff.

Denna processor har anständiga kundservice. Försäljare som vi talade med var artig, förutsatt ränte uppskattningar och var kunniga om branschen. Men de var inte så snabbt att följa upp med våra testare via telefon eller e-post som andra processorer vi granskat.

Merchant One erbjuder bra differentierad prissättning, särskilt om du bearbetar en hel del vanliga betalkort. Men lider det av en brist på öppenhet som ingen av dess prissättning, avgifter eller villkor tjänste läggs ut på sin webbplats. Det är en av de få processorer som kräver ett långsiktigt kontrakt och debiterar en årlig avgift.