kreativt skrivande programvara – WriteWay Pro 2017

WriteWay Pro är bland de bästa kreativt skrivande programvarupaket. Det leder dig genom forskning, sammanställning, organisation och skapande av prosa i en organiserad form. WriteWay hjälper dig att tänka strukturellt och utveckla tecken. Det kan vägleda dig i att sätta samman scener att skapa romanen du alltid drömt om att skriva.

organisatoriska verktyg

WriteWay Pro är ett bra program programvara för att lägga ut ramen för något kreativt skrivande historia att skapa en bok, om fiktion eller facklitteratur. Denna applikation låter dig hålla all relevant information till hands och ger dig de verktyg du behöver för att utveckla och skriva din bok. Det intuitiva gränssnittet är flytande och modern med tydliga text, bilder och riktningar för att bemästra dess användning. Av dessa skäl, vinner WriteWay Pro vår Top Ten omdömen om Silver Award.

WriteWay Pro erbjuder flera funktioner som fungerar tillsammans för att hjälpa dig att skriva en roman. Det hjälper dig att utveckla tecken genom individuella profiler som innehåller fysiska beskrivningar, bilder, personlighetsdrag, en backstory och mer.

En funktion som kallas Research mappar kan du lagra din berättelse forskning inom kategorier för snabb åtkomst som faktiskt kontroll, intervjuer med experter, utskrifter, länkar och annan forskning. Det är lätt åtkomliga via gränssnittet verktygsfältet. Detta kreativt skrivande programvara har en inbyggd bläddringsfunktionen för att låta dig söka på nätet och bedriva forskning, eller att kontrollera fakta som du skriver.

Detta kreativt skrivande mjukvara erbjuder en funktion som kallas Arbets dagar för att spåra dagar du har arbetat på din bok och en logg för att spåra dagliga antalet ord. Du kan också ställa dagliga skrivande mål härifrån. Du kan ställa in den för att visa ord räknas i grafisk form. Detta är ett utmärkt verktyg för att spåra dina arbetsvanor och påskynda arbetet om du ser brister eller följa utvecklingen för konsekvens.

WriteWay Pro erbjuder ett komplett utbud av verktyg för att hjälpa dig att skriva kreativt och noggrant. Detta inkluderar en praktisk ordbehandlare för att skriva din berättelse i programmet och exportera den. Du kan också importera dokument i programmet.

skriv Egenskaper

Denna skrift mjukvara erbjuder åtta ordböcker på sju språk, däribland en amerikansk engelska ordbok och en brittisk engelska ordbok, liksom tyska, spanska, franska, italienska, nederländska och brasiliansk portugisiska ordböcker. Det finns också en synonymordbok för att hjälpa dig att hitta precis rätt ord. Det finns verktyg som ord räkna och stavningskontroll, samt skriv exempel inom programmet. Men saknar denna programvara en funktion för att felsöka och åtgärda eventuella problem som kan uppstå.

Programvaran är inriktat mot ny skrift. Även om du kan använda den för att skriva i andra former, inte har särskilda verktyg för att skriva manus och poesi.

Detta kreativt skrivande programvara är bland de mest användarvänliga i vår kreativt skrivande programvara recensioner uppställning. Den har en praktisk navigations verktygsfält med stora, tydliga knappar för att komma åt någon funktion i programmet. Rullgardinsmenyer och tangentbordskommandon finns också att få tillgång till alternativ och funktioner.

Även om detta program saknar en funktion för att hjälpa dig att generera teckennamn kan du skapa mallar för att använda som utgångspunkter när du skapar nya tecken. Detta är praktiskt om du skriver flera böcker eftersom du redan har genrespecifika mallar för att ställa dig i rörelse på den andra, tredje eller till och med tionde bok.

WriteWay Pro gränssnitt är modern och elegant med stor text och intuitiva steg att följa. Du kan enkelt lägga till och ta bort kapitel och scener eller fyll karaktär mallar och profiler för att utveckla dina karaktärer. Den Obs kortfunktionen ligger längst ned i gränssnittet. Den tillåter dig att skriva ned inspiration, idéer och berättelsen detaljer.

WriteWay Pro erbjuder även storyboard, en visuell visning och hantering av din berättelse i note format på datorskärmen. Det är för dem som tror visuellt och vill passa ihop bitarna i kortformat på skärmen. Det finns många bra funktioner och alternativ som erbjuds i denna skrift programvara.

Enkel användning

WriteWay Pro erbjuder flera online-handledning för att guida dig genom användning av programvaran och att hjälpa dig att skriva din bok. Du kan komma åt handledning via knappen Hjälp på användargränssnittet, som leder dig till bolagets hemsida. Du kan klicka på en tutorial där och det dyker upp på YouTube. Det finns också en FAQ webbsida för att hjälpa till att besvara vanliga frågor. Programvaran har e-stöd, men det erbjuder inte telefonsupport.

WriteWay Pro erbjuder en mängd användbara funktioner och verktyg som hjälper dig att utveckla en ny. Dess gränssnitt är lätt att använda med vätska, moderna funktioner. Detta kreativt skrivande programvara erbjuder enkel tillgång till all din forskning och konstaterar att hjälpa dig att hålla en jämn ström under hela skrivprocessen. Den har en ordbehandlare, en synonymordbok, en ordbok och andra skrivverktyg. Programvaran erbjuder inte genre konturer eller telefonsupport, men totalt sett är det här programmet bland de bästa roman-brännarprogrammet vi ses.

Hjälp och support

Sammanfattning