kontinuerlig säkerhetskopiering – Backup4all

Backup4all är nära kontinuerligt dataskydd programvara som använder en enkel att läsa gränssnitt som hjälper dig genom varje steg av PC säkerhetskopieringen. Efter installationen kommer du att se ett fönster med två huvudalternativ, säkerhetskopiering och återställning. Dessa två grundläggande funktioner kommer att hjälpa dig att säkra filer, foton, dokument, e-postadresser och webbläsare alternativ. Detta program använder Windows Scheduler för avancerad schemaläggning så att du kan schemalägga backuper ner till minut.

Sammanfattning

Backup4all inte ständigt körs i bakgrunden och du kommer inte att kunna räkna med denna programvara för att spåra alla ändringar du gör. Det finns schemaläggning funktioner som tar hela säkerhetskopior av filer och hårddiskar, men PC backup kan endast göras en gång om dagen. Vi rekommenderar inte beroende på detta som i realtid program för säkerhetskopiering. Men ,, om du letar efter en mindre detaljerad verktyg som bara kommer emellanåt göra automatiska PC säkerhetskopiering, är detta program tillräckligt.

Den Backup4all gränssnittet kommer att hjälpa dig genom säkerhetskopiering eller uppdateringsalternativ, och det är ganska intuitivt. Även efter ett driftsstopp, kan du lita på denna kontinuerliga data backup programvara för att hjälpa dig att återställa datorn till sina gamla inställningar. Denna programvara går utöver Windows återvinningssystem eftersom det kan exportera alla data till en extern hårddisk eller minneskälla. Så även om Windows inte startar, kan du ta din externt minne till en annan dator och tillgång till alla dina uppgifter.

När du har installerat den kontinuerliga data backup programvara, hittar du navigeringen är enkel och intuitiv. Följ bubblor och uppmaningarna som leder dig genom säkerhetskopieringen och återställningen. Du kommer att kunna välja någon eller alla dina känsliga filer. Tänk på att ju större fil, desto mer tid det tar att säkerhetskopiera och mer CPU-användning det kommer att krävas.

Även om dataskyddsprogram är egentligen ganska enkelt att använda, föreslår vi att följa instruktionerna från instruktionsboken. Hela processen kan bli något överväldigande, så att säkerställa den mest säkra dataskydd, är det bäst att följa den specifika tillverkarens instruktioner.

Backup4all har en tillräcklig uppsättning funktioner. Det finns säkerhetskopiering och återställning, och gränssnittet är väldigt användarvänlig. Men våra högre rang produkter erbjuder mer avancerade funktioner.