kommersiella inteckning mäklare – GCP Capital Group, 2017

GCP Capital Group, LLC, är en kommersiell inteckning mäklare som fungerar ut ur New York men har stängt transaktioner fastighetsfinansiering för projekt över hela östkusten. Det säkrar kommersiella inteckningar som sträcker sig från den låga miljoner till hundratals miljoner dollar för en mängd olika egenskaper.

Denna mäklarfirma söker de bästa erbjudandena på flera typer av lån, både långsiktig finansiering och kortfristiga brygglån, finansiering av förvärv, konstruktion eller joint ventures, och mezzaninelån. Det kan också förhandla fram åtaganden i fall du kan ännu inte nära på ditt lån, men vill låsa räntan och är villiga att åta sig att långivaren.

Företaget sysselsätter fyra partners och 10 mäklare som har erfarenhet av kommersiell fastighetsfinansiering i andra företag samt med GCP. Du kan hitta korta bios av dem på nätet, inklusive deras bakgrunder och deras försäljning och specialiteter. De hålla dig uppdaterad med de förändringar på marknaden och söka nya långivare möjligheter och sätt att hitta kapital. De inte bara leta efter banklån men utforska icke-traditionella finansieringskällor i form av riskkapital, försäkringsbolag och pensionsfonder och privata finansieringskällor.

De hanterar kommersiell finansiering för projekt som kontor och butiker, flerfamiljshus och lägenheter, kooperativ och gästfrihet tjänster, och blandad användning egenskaper. Det kan ansluta dig till fastighets långivare för byggprojekt och strukturerade aktie eller joint venture projekt. Den hanterar även unika affärsmöjligheter. Till exempel nyligen hjälpte finansiera en grupp av sommarläger egenskaper hela östra USA Även huvuddelen av deras projekt har varit i New York, har de också stängt erbjudanden i New Jersey, Connecticut, Florida, Massachusetts, New Hampshire och Michigan. Du kan se företagets senaste transaktionerna på sin webbplats, där det visas placeringen, typ av fastigheter och transaktionsbeloppet.

Denna kommersiella inteckning mäklare har funnits sedan slutet av 1980-talet och hävdar starka relationer med några av de mest aktiva långivarna över USA Det fungerar med dig för att hitta en finansiell lösning som uppfyller dina behov och möjligheter. Du kan kontakta GCP Capital per telefon eller e-post.