koaxialkabel – Accell UltraAudio

Hemljudssystemets är en levande varelse. När du sitter ner för att titta på en film, är DVD-spelaren hjärnan av verksamheten, som ansvarar för att ta fram data från en snabbt roterande skiva. I hjärtat, har du en mottagare som noggrant sorterar och pumpar ut data till varje ände. Dina surroundhögtalare fungerar magi; de gripa det oändliga binär ström och mode den till mullrande explosioner, sålla den i smattrande regn, eller dra den över strängarna på hundra violiner. Kablarna som länkar ihop allting är venerna – osynliga, underappreciated och viktiga. Den Accell UltraAudio digital koaxialkabel är ett av de bästa i världen, eftersom den gör denna ödmjuka jobb med spetskompetens. Dessa kablar är väl utformad och pålitlig, med alla de funktioner vi förväntar oss att se och några som verkligen går den extra milen.

Funktioner

Denna digitala koaxialkabel har en hög renhet kopparledare på kärnan, som bär huvudansvaret för att styra data till sin destination. Koppar är starkt ledande men kan försämras avsevärt om det innehåller för mycket syre. Accell använder koppar som är mer än 99% ren för att säkerställa att kablarna inte kommer att försämras med tiden.

Flera ytterligare skikt omger koppartråden för att skydda data från yttre inblandning och internt läckage. Det första skiktet är en gas-injicerade dielektriskt distans utformad för att hålla kopparledaren på lämpligt avstånd från de yttre skikten. Om den dielektriska denatureras och avståndet ändras, kan dataflödet störas eller ens reflekterat, så medan digitala koaxialkablar är gjorda för att böja och böja något, är det viktigt att du inte Vik kabeln avsikt. Ett tunt lager av folie och en flätad kopparmantel komma härnäst, som syftar till att avvärja elektromagnetiska och radiostörningar respektive.

Det sista skiktet är ett PVC-hölje som tjänar till att skydda och bevara de andra komponenterna i kabeln. Accell använder vad de kallar “Ultraflex” material för att ge hållbarhet utan att kompromissa med flexibilitet.

UL-certifiering gör verkligen denna ljudkabel stå över mängden. UL visar att de har passerat Writers Laboratories säkerhetstest i-väggmontage. Detta är nödvändigt om man vill dra kablarna genom väggar där de kan förbli dolda. Andra kablar är troligen säkert i väggen användning, men Accell digitala koaxialkablar är en av de enda produkter som vi funnit med UL certifiering tydligt markerade. Kablar som löper längs väggar eller över golv är både farliga och ointressant, så UL certifiering är mycket välkomna.

Kabel prestanda som helhet beror på kontakterna. Om kontakterna inte gör god elektrisk kontakt, kommer dataöverföringen att drabbas. Du har förmodligen haft en personlig erfarenhet med detta fenomen försöker åtgärda mottagning på TV; den skyldige är ofta inget annat än en lös kabel. Högt kontakttryck är hemligheten till att hålla en kabel inkopplad tätt med ren elektrisk kontakt. Vi vill särskilt den digitala koaxialkabel eftersom det finns en delad mittstift för att maximera kontakttrycket. Den guldplätering på connecter är inte bara kosmetisk, antingen; det maximerar också ledningsförmåga. Dessa funktioner kommer att säkerställa att ditt lyssnande serendipity går oavbrutet av lösa kablar.

kontaktdons Egenskaper

Liksom de flesta digitala koaxialkablar, är denna produkt är utrustad vid båda ändarna med en manlig RCA adapter, som maximerar kompatibiliteten. RCA-kontakter är en av de vanligaste audio / video connecters. De kommer att arbeta med praktiskt taget alla bit hem ljudutrustning.

Denna digitala koaxialkabel kommer i ett brett spektrum av tillgängliga längder, som hjälper dig att optimera ditt ljudsystem. Koaxialkablar är ökända för datakvalitetsförsämring över långa avstånd, och även om problemet är mindre akut med digitala data än för analog, är det fortfarande en bra idé att hålla kablarna så korta som möjligt. Överskott kabel kan vara svårt att dölja och utgör en större risk för prestations komprometterande veck. Accell erbjuder digital koaxialkabel i längderna

Den enda riktiga nackdelen med detta digitala koaxialkabeln är bristen på en mellanliggande längd mellan sex och tjugo fot. För de flesta ändamål bör sex fot kabel vara perfekt, men om du behöver något bara lite längre än så, måste du köpa 20-fots kabel.

Accell ger en livstidsgaranti på alla kabelprodukter och backar med bra teknisk support. Koppla in en kabel är enkel, men om du upplever ett problem som du inte kan lösa, kan du få teknisk support via telefon och e-tillhandahålls på tillverkarens webbplats. Om du är för stolt för att erkänna din oduglighet till den trevliga teknisk support dam, kan du alltid ta en titt på de frågor. De är mycket enkla och få till antalet, men så är de möjliga problem som kan uppstå med en digital koaxialkabel.

Den livstidsgaranti är utmärkt. Om du kör din kabel till utmattning och slutar att fungera, kommer Accell reparera eller byta ut kabeln. Det finns några viktiga hang-ups för att vara medveten om: Först du kommer att behöva ett RMA-nummer (Return Merchandise godkännandenummer), som kommer på originalförpackningen. Kasta inte bort det om du planerar att köra kablarna ojämn. Och för det andra, kommer du också att ansvara för kostnader för frakt.

Med en så viktig roll att spela i ditt hem ljudsystem, låt inte den digitala koaxialkabeln vara den svaga länken i kedjan. Accell UltraAudio kommer att hålla bitarna flyter smidigt. Top-notch kabel och connecters skydda och bevara data från nedbrytning och störningar. UL certifiering gör att du kan dra kablarna genom dina väggar med tillförsikt. Den livstidsgaranti kommer att hålla kablarna går så länge som du behöver dem. Alla dessa funktioner i kombination gjorde denna kabel den bästa av alla de produkter som vi granskat. Detta är en produkt som du kan lita på med livsnerven i ditt hem ljudsystem.

Val

Hjälp och support

Sammanfattning