kemisatser – CHEM C3000 2017

CHEM C3000 är ett utmärkt val om du letar efter en första klassens kemiuppsättning för en high school student. Till skillnad från de kemiska kit som saknas i nödvändiga material, presenterar denna produkt toppklass leveranser att starta experiment och tillräckligt många för att återanvända för framtida experiment. Ditt barn kan hantera 333 olika experiment med instruktioner och material som ingår i detta mer avancerad kemi set. CHEM C3000 är klart our Top Ten Gold Award vinnare för kemisatser.

experiment

Gör inga misstag: Även om detta är en kemi inställd för barn, är det inte för nybörjare. Några av experimenten kan vara svårt och potentiellt farlig, så du måste imponera på din student att det är viktigt att följa anvisningarna satsen föreskriver varje experiment.

Lyckligtvis, Thames & Kosmos, kemi set tillverkare inkluderar en 176-sida experiment manual som förklarar hur förfaranden ska gå. Du har förmodligen kommer att vilja vara till hands eller har en annan ansvarig vuxen finns att observera och eventuellt hjälpa din spirande kemist, oavsett hur noga han eller hon har hanterat sådana material i det förflutna.

CHEM C3000 innehåller förnödenheter och instruktioner för 333 olika experiment, från standbys, såsom syror och baser, bakpulver reaktioner och kemisk identifiering, mer obskyra experiment, som att bygga en mini brandsläckare. Experimentlistan kör allt från mestadels underhållande, med magiska trick och bläcktester färgade, rent pedagogiska, med vetenskap kit experiment på elementära egenskaper och kemisk identifiering.

Experimentet lista på CHEM C3000 ger en översikt över många av de stora kemiprinciper eleverna lär sig på gymnasiet. Som en kemi klass, manualen för denna uppsättning flyttas från allmänna lektioner om ämnen, såsom typ av element, beteende av atomer och molekyler, och de korrekta förfaranden för vetenskapliga experiment, till mer avancerade lektioner visar komplexa kemiska egenskaper, såsom förbränning, och slutligen till mer verkliga applikationer, såsom att förstå miljökrafter och mäta vattenkvaliteten. Även om du kanske måste köpa de kemikalier som du behöver för vissa experiment, är detta den mest kompletta kemi set vi ses.

Även om även detta komplett uppsättning inte kan ersätta en vanlig vetenskap utbildning, praktisk erfarenhet av ledande experiment cement lärdomarna i klassrummet och inspirerar eleverna att vilja lära sig mer.

förnödenheter

Som sagt, vara medveten om att CHEM C3000 uppsättningen är ingen leksak alla kan spela med slarvigt. Experimenten i detta kit kan vara farligt, och du behöver följa proceduren manual noga. Tillverkaren rekommenderar föräldrarnas tillsyn och vägledning för alla försök med värme och kemikalier. Den C3000 kit är avsedd för mer avancerade studenter, så om du köper detta kit för en nybörjare, bör du välja en av de mer grundläggande uppsättningar, såsom CHEM C500.

CHEM C3000 levereras med ett stort utbud av labbutrustning. Vissa objekt är särskilt utformade för en viss experiment, och andra kan använda flera gånger som en del av ett hem lab. Den främsta orsaken till det höga priset på denna produkt är kvaliteten på utrustningen, som omfattar glas och metallmaterial utöver plastdelar.

När du har avslutat experimenten från denna kemi för barn kit, kan du använda utrustningen för att genomföra experiment från andra kit eller uppfinna egna experiment baserat på vad du har lärt dig. Detta kit kan också ge den utrustning du behöver för någon kemi relaterade forskningsprojekt.

För denna del av vår granskning har vi granskat de kemikalier som ingår i samtliga kemisatser för barn vi granskat. Eftersom det finns miljontals kemikalier som skulle kunna ingå, vi listar varje set kemikalie individuellt. Snarare ansåg vi det viktigare om varje uppsättning kommer med kemikalier du behöver för att slutföra experimenten.

I fallet med CHEM C3000 är experimentlistan den mest omfattande av en uppsättning vi ses. Detta kit innehåller 10 mer kemikalier än C2000, men båda uppsättningarna innefattar några experiment som kräver ytterligare kemikalier som inte ingår. De flesta av de kemikalier som du behöver kommer att ingå, och resten kan hittas på en livsmedels eller järnaffär, eller en vetenskap leverans butik som Best Science Supplies. Även om detta kan ses som en nackdel av satsen, det finns tillräckligt med experiment ingår att du kan skicka iväg för de kemikalier som saknas och har gott om experiment för att hålla dig sysselsatt medan du väntar på försändelsen.

CHEM C3000 är den mest avancerade kit på vår lineup, så handboken är skriven i en måttligt avancerad stil. Barn som är redo för C3000 bör redan vara bekant med den vetenskapliga metoden och reglerna om god experiment, men denna information fortfarande ingår i manualen. Den C3000 är bättre lämpad för studenter som redan har visat en affinitet för vetenskap än för studenter som kämpar för att plocka upp de grundläggande principerna.

Kemikalier

CHEM C3000 toppar vår lista över de bästa kemisatser för barn för den mängd experiment du får, liksom högkvalitativ utrustning. I utrustningen ingår glas och metall, inte bara plast, så det är tålig nog att hålla med upprepad användning. Även om det inte är en uppsättning för nybörjare, är CHEM C3000 definitivt den bästa uppsättningen på marknaden idag.

läromedel

Sammanfattning