kaffebryggare – Melitta 10-Cup Kaffebryggare 2017

Melitta erbjuder ett sunt spann av några av de bästa dropp kaffebryggare på marknaden. Av dessa är Melitta 46894 10-Cup Kaffebryggare en av de bästa, tjäna vår Top Ten Recensioner Bronze Award. Denna enhet är inte ge dig en mängd extra kommandon, istället fokusera på några av de viktigaste grunderna som har endeared Melitta till kaffeälskare ända sedan företaget grundades 1908 – skapar en av de mest smakrika krukor av kaffe möjligt.

Kaffebryggare Design

Melitta 46894 10-Cup Kaffebryggare är programmerbar, så på kvällen kan du ställa in den inbyggda klockan för att göra maskinen start brygg vid en viss tidpunkt, går iväg till sömn och vakna upp till läcker och aromatiskt kaffe. I fall kan du inte vänta med att prova den brygga på morgonen, denna automatiska dropp kaffebryggare erbjuder pausen och tjäna funktion som låter dig snabbt ta en kopp innan enheten börjar brygga hela potten igen.

Du får tre alternativ för kaffestyrka: regelbundna, fet eller robusta, som fungerar bra för nästan alla kaffe vinkännare. Maskinen har också en konformad korg, som koncentrerar vattnet och grunderna djupt och komprimerar dem för ett tag, vilket gör allvar att pressa ned det varma vattnet på tomten. Detta skapar en rikare smak än du får med många kaffebryggare, eftersom det extraherar flera av de stora egenskaper från kaffesump.

Ett skäl till detta är en av våra topprankade kaffebryggare är att du får massor av val med det. Du kan välja ett metallnät permanent kaffefilter eller en pappersfilter. Melitta säljer filter, inklusive den oblekta sorten, som använder bryggmetod pappersfiltret utan att ge kaffet någon udda smak från papperet självt.

Det finns en indikator på den högra sidan av enheten vatten nivå så att du kan se hur mycket vatten är inne och om du behöver lägga till mer. Dessutom får du en automatisk avstängningsfunktion som sparar dagen om du glömmer att stänga av kaffebryggaren innan stressade ut ur huset på morgonen. Men denna kaffe inte har ett vattenfilter, en varning när bryggningen är klar eller en indikator som talar om när den behöver rengöras.

Melitta 10-Cup Kaffebryggare linje kommer med två utföranden. Glaskannan presenterar en värmeplatta, medan den rostfria termisk variation uppvärmningsområdet värms upp medan kaffet bryggning och sedan automatiskt stänger av sig själv, eftersom den isolerade potten håller kaffet varmt.

Bekvämlighet och säkerhet

Av denna linje, innehåller Melitta 46894 10-Cup Kaffebryggare modell en termisk karaff som är en hållbar och attraktiv köksmaskin, ståta med en snygg borstat rostfritt stål utvändigt. Den dubbelkantade termisk karaff är utformad för att hålla kaffet varmt utan fortsätter att laga det över en värmeplatta och riskera den smakar bittert.

För hjälp med frågor, kommer den automatiska dropp kaffebryggare med en användarmanual. Du kan också kontakta Melitta via sin e-post eller telefonsupport. När du köper denna kaffebryggare, får du ett års garanti.

Melitta 46894 10-Cup Kaffebryggare är ett utmärkt val för kaffeälskare. Den dubbelkantade termisk kaffe karaff, konformade korg för kaffesump, och möjlighet att använda papper eller permanent filter alla gör detta en av de bästa kaffemaskiner på marknaden.

Karaff

Garanti och support

Sammanfattning