gräsrotsfinansiering plattformar – CrowdfundHQ, 2017

Med CrowdfundHQ kan du skapa och anpassa en crowdfunding plattform för alla ändamål, såsom personlig insamling och aktie crowdfunding. Du kan skapa en egen kundadressen eller använda en CrowdfundHQ domän. Du kan välja mellan olika kampanjmodeller och en mängd olika betalningsalternativ för att din crowdfunding webbplats fungerar på ett sätt som passar dina behov.

Beroende på dina behov, kan du välja mellan olika finansierings plattformar och olika paket. Från en personlig paket tillåter nio aktiva kampanjer till ett obegränsat företagspaket, kan du skala storleken och kostnaden för din plattform och uppgradera eller avbryta när som helst. Oavsett det paket du väljer, inte CrowdfundHQ inte ut transaktionsavgifter, har ingen gräns för antalet användare och ger valet av din egen domän. Vidare kan du erbjuda en keep-it-all modell där aktivister inte att nå sina mål, eller en allt-eller-inget-modellen, ställa dina egna krav för finansiering.

CrowdfundHQ inte direkt behandla bidrag och investeringar. Snarare du väljer från en kompatibel betalningstjänst, antingen PayPal, WePay, Dwolla eller BitPay. Som nämnts ovan, innebär detta crowdfunding tjänsten inte ut transaktionsavgifter, men din leverantör kommer.

Erbjuder plattformar för alla som behöver crowdfunding programvara möjliggör ett brett utbud av alternativ. Individer kan skapa en plattform för att samla in pengar till personliga skäl som olika som konstnärliga ändamål och samhällsprojekt. Universitet och ideella organisationer kan skapa plattformar för att samla in pengar, och företag kan starta en plattform för att finansiera projekt. Eget kapital eller investeringar crowdfunding växer i popularitet, så om du funderar på satsningar i denna industri, kan du skapa ett företag plattform där det inte finns någon gräns för dem som vill använda din webbplats för att växa eller starta ett företag.

När du har valt plattform och paket, kan du anpassa utseendet och layout. Du kan designa med hjälp av HTML, CSS och manus, och ladda upp din egen logotyp. Du har en instrumentpanel där du kan komma alternativ för anpassning. Lägga kategorier hjälper till att hålla kampanjer organiserade, och du kan anpassa rubriken och taglines som visas i resultat på sökmotorer. För att få hjälp med din crowdfunding design är CrowdfundHQ hemsida en bra resurs. Du kan också kontakta kundtjänst på webbplatsen med hjälp av e-postformuläret. Detta företag ger inte stöd via live diagram eller telefon.

CrowdfundHQ tillåter crowdfunding av någon anledning och för alla branscher, såsom ideella organisationer och kapitalinvesteringar. Du skapar din egen webbadress och anpassa utseendet och layouten på din plattform. Med en mängd olika gräsrotsfinansiering modeller, förpackningar och betalningsalternativ, är detta crowdfunding tjänsten ett bra val för en mängd olika människor och enheter.