golvhögtalare – Pioneer SP-FS52 2017

Pioneer SP-FS52 LRS är presenterade golvhögtalare från SP-PK52FS högtalare paketet från Pioneer. Om du pussla ihop en hel hemmabiosystem, vet att du kan köpa alla matchande Pioneer-högtalare i en paketlösning, men golvhögtalare kostade bara en fjärdedel av kostnaden för högtalarpaket. Dessa högtalare är den mest prisvärda i vår uppställning.

Sammanfattning

Det första du kommer att märka när du tar bort gallret skyddet från högtalaren är storleken på förarna. Dessa högtalare har tre 5,25-tums förare för att hantera de låga och mellanregistret. Generellt förare som är mindre än 8 inches har svårt att reproducera basfrekvenser. Detta var fallet för dessa högtalare i vår ljudprestandatester.

Bristen på basen var tydligast under våra lyssningstester. Basåtergivningen presenterade liten attack eller närvaro. Med andra talare, kan du verkligen känna stansen av bas; dessa högtalare var underwhelming. De förbättrade verkligen de låga frekvenserna mer än ett par bokhyllehögtalare skulle, men om du vill att hela bioupplevelse, kommer du vill koppla ihop dessa torn högtalare med en extra subwoofer.

Dessa högtalare utmärka sig i mellanregistret. Detta är särskilt viktigt på grund av att mellanregistret är där den viktigaste ljudinformation hittas. Mellanregistret är ansvarig för de flesta musikinstrument och dialog i filmer och musik. Vi testade varje par högtalare med en mängd olika låtar. Dessa hem torn högtalare producerar naturligt ljud där frekvenser inte nog understrykas. Alla instrument och sång var tydliga och rymliga. Allt var slät på örat, som gjort för en härlig musikupplevelse. Pionjären talarna hade den jämnaste frekvensanalys när det kom till mellanregistret.

Denna uppsättning av stereotornhögtalare har en känslighet på 87 dB. Detta är hur effektivt en högtalare kan konvertera makt att ljuda.

Dessa Pioneer-högtalare bär en 6-ohms belastning, vilket innebär att de har lågt motstånd till makten, vilket gör högtalarna lite mer effektivt än 87 dB initialt antyder. Men dessa är fortfarande ineffektiva jämfört med våra bästa högtalare. Det viktiga är att du matchar din förstärkarens märkeffekt med dina högtalare så att du inte skadar dina komponenter.

Dessa Pioneer-högtalare bara komma med ett års garanti från inköpsdatum. Denna garanti är mycket kortare än alla andra i vår granskning. De flesta högtalar garantier är fem år eller längre.

Pioneer SP-FS52 LR golvhögtalare skulle vara en kvalitet par vänstra och högra torn högtalare med ackompanjemang av en subwoofer. Basen närvaro är inte lika framträdande som andra talare vi granskat. Med detta sagt, de presenterar verkligen naturliga mellanregister toner som bidrar till stor klingande musik. Dessa är kvalitetshögtalare som är mycket prisvärt jämfört med resten av vår uppställning.