frysboxar – Midea Electric, 2017

Den Midea Electric HS-185C är en rymlig frysbox som kan hålla stora mängder frysta godsaker inom sitt 5-kubik-fot interiör. Tyvärr använder den mer elektricitet än några av de topprankade produkter i vårt sortiment. Den förbrukar 240 kWh per år, vilket kommer till en kostnad av $ 26 per år för att fungera. Detta är inte en orimlig kostnad, men den är högre än andra små frysboxar.

Sammanfattning

Inuti denna kompakta frys kan du spara 308 liter glass, men du säkert kan fylla den med ett sortiment av livsmedel. Oavsett om du underhålla en hel del eller precis som att hålla livsmedel till hands för ekonomiska och bekvämlighetsskäl kan Midea frysbox hålla en hel del.

Den står 33,46 inches hög, är 28,74 inches bred och 20.59 inches djup. Med locket öppnas, når det en höjd av 54,06 inches. Den väger bara 66 pounds, vilket gör det lättaste frys i vår produktportfölj.

Tyvärr har tillverkaren inte ange hur mycket spelrum utrymme du behöver på vardera sidan, som är viktig information för en konsument som vill passa en liten frys i ett visst område hemma. Det är dock klart att du behöver minst sex inches i ryggen så att luft kan cirkulera fritt och apparaten kan fungera bäst.

Denna lilla frys är utrustad med ett startindikatorlampan så att du vet om frysen är att hålla din mat säkert kall eller, ännu viktigare, om apparaten har slutat att fungera av någon anledning som du behöver för att undersöka.

Det kommer också med en förvaringskorg för att hålla objekt som du når för ofta. Korgen är löstagbar så att du kan ordna saker som du använder dem eller för rengöring. Dessutom har denna frys ett avlopp som gör uppgiften att manuell avfrostning mycket lättare.

Tyvärr innebär detta frys inte har justerbara ben, och du inte får ett dörrlås, vilket är en viktig säkerhetsdetalj, särskilt om du har små barn i hushållet.

Du kan hålla frysta livsmedel underbart kallt med denna frysbox, och du har gott om utrymme så att du kan frysa massor av mat. Men du kommer att betala lite mer för att köra den här apparaten, och det saknas några användbara funktioner.