fotboll scouting programvara – GameDay

Webb Electronics GameDay är en av de bästa i världen för den bästa fotbollen scouting programvara på grund av ansökan funktioner, video verktyg, rapporter, användarvänlighet och hjälp och supportresurser. Med GameDay har du möjlighet att spela in från tre till fyra olika vinklar på en enda gång. Programvaran tillåter dig sedan att skarva ihop video och titta på alla vinklar samtidigt så att du inte behöver spendera extra tid framför varje separat. Ansökan har förmågan att bryta ner film snabbt och effektivt och det är mycket enkelt att använda och manövrera. GameDay är den bästa fotbollen scouting programvara för gymnasiet, högskola och pro fotbollstränare.

Funktioner

Vi blev mycket imponerade med inte bara den stora funktioner som vi hittat i GameDay men med dess användarvänlighet samt. Som toppfotbolls scouting programvara alternativ finns ett antal värdefulla verktyg som vi anser bör nämnas. De data import och export funktioner är mycket effektiva och som namnet antyder, dessa funktioner gör att du kan importera och exportera vissa typer av uppgifter i programmet. Det är praktiskt när du och din tränare har objekt eller filer att dela med varandra. Applikationen gör det möjligt att importera filer från andra tränare eller exportera ditt eget arbete för en annan buss till tillgång med sin kopia av programvaran. Detta sparar inte bara tid utan låter varje tränare på din personal mer tid med hela speldata.

En annan fördel med GameDay är programvarans Time Indicator Bar som tillåter dig att sätta start- och sluttider på specifika spelar enkelt hitta dem senare. Om du har MPG-filer från din videokamera som inte redan uppdelade efter lek, kan du importera dessa filmer i GameDay och har programmet separera varje spela direkt ur porten i stället för att göra detta manuellt. Detta verktyg kommer att spara många timmars arbete och kompletterar GameDay spelarbetygssystemet. Spelaren Betygsskala har inrättats för att hjälpa tränare som hatar försöker att klassificera spelare genom hela spel eller spelar flera gånger. GameDay kan du förenkla denna process och hålla igång summor för alla spelare i laget. Du kan använda den här funktionen för att skapa ett graderingssystem för pjäser så att i slutet av säsongen, kan du snabbt skapa en höjdpunkt film utan att behöva gå tillbaka genom alla pjäser manuellt för att hitta de bästa.

En annan viktig funktion som vi hittade i GameDay är möjligheten att skapa dina egna snabbtangenter. Snabbtangenter är bra eftersom de tillåter dig att anpassa genvägar till programfunktioner så att du kan komma åt olika verktyg och funktioner snabbt och enkelt. Samma sak gäller med varje vagn redigerings stil; du kan utse egna snabbtangenter för snabb kommandon när man går igenom spelfilmen. Huvudsyftena med snabbtangenter är att spara tid och göra ansökan enklare att använda. Om du skapar en genväg, är det mer sannolikt att komma ihåg vad det är. Detta erbjuder en hel del av lätthet och sparar en hel del tid i det långa loppet.

Webb GameDay har ett brett utbud av videofunktioner, från flera Angle Cut Ups till text-överlägg. De multipla vinkelskurna ups låta tränarstaben att ha film från mellan två och åtta olika vinklar på en enda pjäs. Detta är ett bra verktyg och funktionen för att utnyttja under praktiken eller på matchdagar för senare analys. Den här funktionen gör det möjligt att filma olika delar av spelet eller specifika spelare, och senare importera dessa pjäser i mjukvaran. GameDay kommer enkelt filtrera dem att visa upp vid rätt tidpunkter. Detta gör det möjligt att filma samma spel från flera vinklar, som bättre kan du kritisera en spelare utanför planen för att visa honom vad man ska göra och vad man inte ska göra.

Direkt Capture är en annan stor funktion som gör det möjligt att ansluta en kamera direkt till en dator och streama film i mjukvaran. Detta gör det möjligt att i realtid kritik för att visa en spelare vad han kan ha gjort fel eller vad han kunde göra bättre på den positionen. GameDay kan du göra detta i realtid i stället för att vänta på en timme att gå in och titta på filmen efter träningen.

video~~POS=TRUNC

Ett par andra bra funktioner inkluderar möjligheten att överlagra text eller rita på videofilmer av särskilda pjäser. Dessa förmågor kan du skapa enkla DVD-skivor för att ge till spelare genom ett enda system. På så sätt kan en spelare ta hem en DVD för att titta på sin egen tid för att hjälpa honom att förstå vad han behöver för att arbeta på. Dessa och många fler videofunktioner gör GameDay top dog bland fotbolls scouting programvara.

Som coach, bara du har så mycket tid att titta på film. Webb GameDay ger en annan viktig lösning för att hjälpa tränare ligga steget före i spelet. Det har detaljerade rapportering av information som sträcker sig från Scouting rapporter om andra lag till speciella grupper rapporter.

Låt oss inse det, är fotbollsmatcher vann på fältet. Med Webb GameDay, dock kan du samla några av de mest viktig information från dina motståndares spelfilmer. Som ett brott coach, vill du veta som spelar de andra lagen försvar kommer att köra (och vice versa) i vissa situationer. Med denna programvara kan du enkelt begränsa vilka spelar en annan coach kommer att ringa i de flesta situationer. Du kan också använda samma statistik på ditt eget lag att se vilken typ av tendenser ditt team har att du inte ens skulle veta om annars.

Du kan också dra statistik på dina spelare, samt motståndarnas spelare. Du kan dra Formation rapporter för att se de mest sannolika spelar de kommer att köras från varje formation. Dessa rapporter hjälpa till att sätta ditt lag över resten eftersom de är så lätt att dra; Det tar bara några minuter att lära sig tendenser de andra lagens spelare när det tar andra timmar och även dagar att räkna dessa ut.

När du köper denna programvara kommer GameDay ge dig en gratis steg-för-steg handledning om hur du använder programmet. Företaget har också många kundservice reps som är mer än gärna hjälpa till med alla frågor du kan ha via e-post eller ett avgiftsfritt telefonnummer. De finns 24/7/365 som vi uppskattar och funnit mycket tröst. Vi har aldrig haft problem att få igenom någon av dem när vi hade frågor om produkten.

Förutom den fantastiska kundtjänst kan du också dra nytta av sina resurser på nätet. De erbjuder frågor och handledning för att hjälpa dig att få allt ställa in korrekt, så att du kan börja använda programmet så snabbt som möjligt. Vi blev mycket imponerade med enkelheten i sina resurser och den enkla hjälp som de ger, de var lätta att använda och hjälpte oss att få ställa upp och ut på fältet snabbare.

rapporter

Vi skulle kunna ta vårt team från en 1-10-post till en 7-3 rekord i mindre än ett år. Även om en stor del av detta beror på spelarnas hårt arbete, vill vi ge kredit till denna Webb Electronics GameDay som kunde hjälpa oss med våra förberedelser för varje spel. På grund av GameDay, kunde vi ta vårt team till nästa nivå, och du kan också – vare sig det lilla ligan, högstadium, högskola eller ens i NFL. De flesta bussar kommer överens om att preparatet är nyckeln till framgång. Denna fotboll programvara får du ungefär lika beredd som du kan vara innan du någonsin steg på fältet. Som vår bästa valet för fotboll scouting programvara, föreslår vi GameDay för sin utmärkta funktioner och jämn kvalitet resultat som vi fick varje gång vi använt programmet.

Hjälp och support

Sammanfattning