font nedladdningstjänster – FontShop

Under de senaste 20 åren har FontShop gett världen med vackra typsnitt. Deras val av mer än 100.000 typsnitt härrör från dussintals gjuterier, inklusive sitt eget varumärke: FontFont. Bland de teckensnitt nedladdningstjänster vi granskat, detta betyget väl med våra kriterier.

inventering Selection

FontShop urval av 100.000 typsnitt är mer än en ton. Du kan hitta olika stilar som sträcker sig från stencil till modern till sans serif med en enkel sökning. Den överlägset coolaste produkten FontShop har att erbjuda är FontBook. Ibland kallas “den stora gula boken” den FontBook är en sammanställning av typsnitt från flera designers och gjuterier som presenteras på ett systematiskt sätt. I grunden är det ett typsnitt guide som innehåller historisk information, utskriftsexempel och mer för varje typsnitt som är digitalt tillgänglig.

Om du har tid att döda och vill inspireras av duktiga typsnitts designers, besök FontShop hemsida-särskilt deras blogg.

Navigera genom FontShop inventering är ganska enkel. De har alla de vanliga sökningar på sina konkurrenter som att söka med nyckelord, kategorier eller efter popularitet. Men FontShop har två olika verktyg som hjälper sina användare att hitta vad de letar efter, även om användaren inte är helt säker på vad det är. Ett slumpmässigt sökfunktion ligger på vänstra navigeringsfältet. Genom att klicka på denna länk, är slumpmässiga typsnitt presenteras för dig med ett riskklassificeringssystem bifogas. Om du är inloggad, nästa gång du klickar på slumpmässiga sökningen kommer FontShop ihåg vilka teckensnitt de visade dig förra gången. Den TypeNavigator är ett annat bra alternativ FontShop ger. Detta verktyg leder dig genom en rad frågor som i slutändan leder till ett slut teckensnitt.

Många av online teckensnitt att ladda ner butiker är namnlösa och ansiktslösa, men med FontShop de personligen presentera sig från början. En hel sida på deras hemsida är fylld med bios på varje person på deras löner. Med en sådan nära anslutning till sina kunder, deras stödmatcher passar. De hävdar “i de flesta fall, ditt samtal besvaras direkt, av en människa. Inga telefonträd. Omedelbar hjälp. “De har också en omfattande FAQ sida om du föredrar att räkna ut saker på egen hand.

FontShop är lätt att navigera webbplats med personlig service och ett fantastiskt urval av teckensnitt. Om du köper teckensnitt ofta är det i ditt bästa intresse att granska deras val och registrera dig för deras fria nyhetsbrev.

webbplats funktioner

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning