filkomprimering programvara – PKZIP 2017

PKZIP filkomprimering programvara har en lång historia i ZIP-program. Utvecklare PKWARE upphovsman till de populära ZIP-format i 1989 och har varit framträdande i branschen sedan dess. Formatet är integrerat i Windows och Mac operativsystem.

Sammanfattning

Detta ZIP mjukvara erbjuder alla standardfunktioner som beskrivs på vår uppställning. Den använder ZIP-filer för att låta dig komprimera filer enkelt utbyta via e-post och fildelningstjänster. Du kan använda den för att komprimera PDF-filer och komprimera filer för att lagra dem på CD-skivor och DVD-skivor.

PKZIP förlorar poäng i vår ranking eftersom det ger färre standard komprimering och utvinning format än andra produkter på vår uppställning. Av de format som vi utvärderade, PKZIP stöder ZIP, BZ2 och TAR. Det stöder också GZIP, uuencode, XXEncode, JAR, OpenPGP, bzip2 och TAR GZIP-filer. Det stöder inte CAB, RAR, 7Z eller LHA / LZH komprimeringsformat.

Den stöder ZIP, CAB, RAR, GZ och TAR utvinning format som listas på vår uppställning. PKZIP extraherar även JAR, BZ2, LZH, LZMA, PPMD, uuencode, XXEncode och OpenPGP-filer. Det stöder inte ISO, TGZ, 7Z eller IMG utvinnings format.

Denna programvara erbjuder en användbar verktygsfält med fem flikar: Home, organisera, Compression Extraction, Visa och diverse. Var och en är lätt att använda och fungerar smidigt.

Det finns en guide som hjälper dig att skapa nya arkiv, uppdatera befintliga arkiv eller extrahera filer från ett arkiv .; Du kan skapa en ny e-postprofil och e komprimerade filer direkt från denna ZIP programvara.

PKZIP kan du visa kompression genom att kolumnerna funktionen. Du kan högerklicka på kolumn att aktivera den.

Du kan zip-filer direkt från Microsoft Office-program, inklusive de från Word, Excel och PowerPoint. Du kan kryptera dina ZIP-filer från dessa program för att hålla dem säkra. PKZIP integreras med Microsoft Outlook till e-post zip-filer och kryptera dem automatiskt, om så önskas.

Denna fil komprimeringsprogram är ett av endast två vi granskat som erbjuder telefonsupport. Detta kan vara en stor fördel om du behöver prata med en levande person för att felsöka eller räkna ut programvaran. Det finns också en manual, vanliga frågor och e-support. Denna programvara erbjuder inte ett användarforum eller chatt support.

PKZIP filkomprimering programvara ger ofta används ZIP-format, som går en lång väg mot nyttan. Det saknar vissa komprimering och utvinning format som vi såg i vår ranking. Totalt sett är det fast ZIP programvara som uppfyller dina komprimering och utvinning behov.