faxprogramvara – Fax.com 2017

Denna fax programmet finns på en månad till månad grunden för en låg avgift; dock Fax.com en av de få program på vår lineup att debitera ett konto setup avgift med tjänsten. Denna programvara ger dig en 300-sida per månad tilldelning för både inkommande och utgående fax. Detta ger dig möjlighet att välja hur du använder dina sidor och är en av de bättre erbjudanden på vår uppställning. Men om du går över denna 300-sida tilldelning har Fax.com högsta satsning avgifter på lineupen för både inkommande och utgående fax.

Sammanfattning

Med detta fax till e-post programvara, har du möjlighet att skicka fax via e-postkontot eller programvarans online-gränssnitt; varje metod är användarvänlig och intuitiv. Dessutom har du tillgång till dina fax oavsett var du befinner dig. Så länge du har en Internet-anslutning, kan du nå dina dokument genom en stationär, bärbar dator, mobiltelefon eller surfplatta. Men denna fax programvaran inte har en utsedd app.

När du skickar fax med denna programvara kan du lägga till elektroniska signaturer och synkronisera programmet med Microsoft Outlook-konto. Även om du kan skicka fax var som helst i USA eller Kanada på normal ränta, är du debiteras en avgift för internationella fax som är jämförbar med andra program på vår uppställning. Du kan inte heller schemalägga leverans av fax, som kan vara besvärligt när du skickar fax till mottagare i olika tidszoner.

Med Fax.com, är det lätt att skicka ett fax till e-post. Klicka bara på Skicka ett Fax-ikonen, längst upp på skärmen; Detta tar upp faxet form som måste fyllas ut innan ett fax skickas. Vi fann att detta program var lätt att navigera, Men programmet hålls underteckna oss ut hela faxprocessen. Om ett fax inte gå igenom på första försöket, denna dator fax programvara kommer automatiskt skicka upp till fem gånger. Med hjälp av denna faxa programvara är en enkel process, men den saknar avancerade funktioner.

Du har möjlighet att en lokal eller ett avgiftsfritt avgift faxnummer när du först ställa in din fax programvara. Fax.com omvandlar automatiskt inkommande fax till PDF eller TIFF; Detta innebär att oavsett vilket format ett fax skickas som kan du komma åt och visa dokumentet.

Hjälp och stöd med detta program är noggrann. Medan produktsupport saknar chatt, kan du maila och ringa en representant med frågor. I våra tester fick vi ingående svar snabbt från kundsupport. Om du inte vill kontakta support, har du möjlighet att visa video tutorials och tittar genom sökbar avsnittet Vanliga frågor på bolagets hemsida.

Fax.com är lätt att använda. Det finns mycket lite inlärningskurva, så att du kan börja skicka fax från datorn så fort som faxprogrammet är inställd. Även om detta program är lätt att använda, saknar det avancerade funktioner för högre rankade tjänster. Men om du behöver en enkel fax programvara för ditt företags behov och behöver inte specialiserade alternativ, är Fax.com ett bra val.