facebook fan page verktyg för att skapa – Pagemodo

Pagemodo på gör-det-själv Facebook fan sida skapande av tjänster har uppnått mitt godkännande för sin enkla användargränssnitt som är utformad för personer som inte nödvändigtvis har programmering eller Photoshop kompetens. Vi utvärderade sin Pro paket, som låter dig skapa upp till sju flikar. Vi vill att dess fotoöverföringsverktyget gör det enkelt att beskära, krympa och förstora bilderna för att möta dimensioner sin Facebook-mall komponenter.

Funktioner

Pagemodo gränssnitt kan du välja mellan en rad Facebook layouter, eller så kan du ladda upp dina egna mönster. Det ger bilder med sina mallar, men de bara uppfylla ett smalt fönster utnyttjande, så planerar att generera egna bilder utanför tjänstens webbgränssnitt.

Vid utvärderingen Pagemodo använde vi en av sina mallar för att utforma en flik Facebook. Vi kommer att säga att tjänstens mall design är stel – det gick inte att ta bort komponenter såsom mini-bildtexter för varje bild eller kupongkoden text det krävs för oss att placera över vår centrala bild.

Vi fann emellertid att skapa en flik avslöja sida är en enkel process med den här tjänsten setup. En flik avslöja-sidan innehåller två uppsättningar av innehåll – en som icke-fans se och en som potentiella fans kan se om de klickar på Gilla-knappen längst upp på sidan. Vi testade denna funktion i var och en av Facebook fliken skapa tjänster som vi granskade, och alla av dem har Pagemodo det enklaste processen. Vi fann också att dess process för att publicera en flik för att Facebook-programmet är sömlös.

Där Pagemodo inte mäta sig med sina konkurrenter är i sitt val av affärsfrämjande widgets, såsom möjlighet att infoga ett RSS-flöde, köra en enkät eller tävling, kontaktformulär, lägga till Twitter foder, kartor eller musik till din Facebook flik. Dessutom betyder inte en plats för att infoga HTML eller JavaScript-kod. Dock kommer företaget snart att lansera Pagemodo 2,0, som kommer att lägga många av dessa verktyg.

Det har bara varit sedan februari 2011 som Facebook skapade iframes, som tillåter programmerare att använda gemensamma programmeringsspråk såsom HTML och JavaScript för att utveckla Facebook-sida flikar. Om du gör det har gjort företag som Pagemodo att ge gör-det-själv-Facebook fliken skapande tjänster. Och det har inte tagit lång tid för Pagemodo och dess konkurrenter att identifiera kreativa applikationer för Facebook flikar som kommer att hjälpa till att sprida ordet om ditt orsakar eller bygga upp verksamheten.

mallar

Pagemodo erbjuder många av de funktioner som anges i våra testkriterier. Det finns en sann WYSIWYG (vad du ser är vad du får) design gränssnitt. Vi vill att det kan du enkelt ändra eller ta bort en publicerad flik. Det är lätt att ladda upp eller skriva innehåll i komponenter i dess flerskiktade konstruktioner.

Pagemodo är en av fem av de tjänster vi granskat som inte kräver inrättande av ett lösenord för att öppna ett konto. I stället är det möjligt att verifiera din identitet genom att du loggar in på ditt Facebook-konto via webbgränssnittet Pagemodo. Om du gör det sparar dig från en mer lösenord att komma ihåg, och processen är trygg och säker.

Designen gränssnittet kan du lägga till länkar till text eller hotspot hyperlänkar till bilder som du laddar upp sina mallkomponenter. Tjänsten kan du också anpassa fliken namnet.

Pagemodo ger en mängd Facebook fliken layouter, och det gör att du kan ladda upp dina egna bilder utformade i Photoshop. Många av dess mallar omfattar platser för flera bilder som du kan ladda upp som ett foto array. Andra mallar kan du ladda upp en video till fliken. Många av de områden där tjänsten faller kort, såsom oförmågan att ladda upp ett RSS-flöde, Twitter foder, karta, bildspel och sign-up former, kommer att integreras i Pagemodo 2,0. Pagemodo grundare Thomas Kjeldgaard berättade att den förbättrade versionen sannolikt kommer att finnas tillgänglig före hösten 2011.

Publicera en flik på din Facebook-sida är en kick i Pagemodo, och vi vill att det låter dig redigera eller ta bort en flik som du redan har publicerats. Pagemodo mallar är mycket mer begränsat än vissa av sina konkurrenter, men det gör processen att slutföra dina flikar enklare. Dess utformning gränssnitt är lätt att navigera och det ger tydliga beskrivningar eller instruktioner vid varje steg i processen.

Pagemodo är ett företag som grundades av två danska entreprenörer som har sitt säte i Bangkok, Thailand. Det ger kontaktinformationen på sin hemsida, och vi fick en hjärtlig e svar på vår förfrågan inom 24 timmar. Webbplatsen innehåller inte någon sektion med svar på vanliga frågor, inte heller ger tutorials, artiklar eller bloggar, men det ger en gemenskap forum för sina användare.

Enkel användning

Pagemodo ger en utmärkt gör-det-själv-Facebook fan-sida tjänsten skapelse som inte kräver att du har programmering eller Photoshop kompetens. Det har begränsningar i fråga om dess verktyg. Dessutom har de stela mallar inte låta dig ta bort en komponent om den inte passar dina behov, till exempel en rubrik över en bild. Vi ser fram emot Pagemodo 2,0, som kommer att släppas inom kort och kommer att ge ytterligare verktyg för att förbättra din förmåga att anpassa din Facebook-sida. För nu, rekommenderar vi Pagemodo på grund av sin enkla design och okomplicerad process.

Hjälp och support

Sammanfattning