facebook fan page verktyg för att skapa – Lujure

Lujure erbjuder ett antal widgets för att förbättra din Facebook fan sida som låter dig strömma en YouTube, RSS eller Twitter-flöden. Du kan också enkelt ladda upp kartor och musik eller utveckla anpassade kontaktformulär.

Funktioner

Förutom Lujure s utbud av widget-orienterad Facebook mallar, tillhandahåller tjänsten Facebook layouter med variabel kolumnbredd och bild placeringar. Dock är dess process för att ladda upp bilder som inte ursprungligen intuitivt. Lujure, som vissa av sina konkurrenter, kräver de bilder som du laddar upp till vara vissa dimensioner, vilket innebär att du måste anpassa bilderna du skickar utanför tjänstens utformning gränssnitt innan du försöker att ladda upp dem.

Lujure ger en avslöja sidig mall som låter dig ladda upp två uppsättningar av innehåll – en som kommer att ses av icke-fans och en annan som endast kan ses av människor efter att de drabbade som knappen längst upp på skärmen. Vi hittade Lujure process för att skapa avslöja-innehållet på sidan för att vara enkel. Tjänsten också Låt oss lägga till ytterligare widgets till vår fliken, såsom en hotspot, eller hyperlänk i bilden vi upp. Du kan också redigera och radera fliken i gränssnittet när du har publicerat den.

Även Lujure ger layoutmallar med variabel kolumnbredd och bild placeringar ger den inte clip art-bilder. I stället kräver att du skicka in dina egna bilder som du har utformat utanför gränssnitt med Photoshop eller annat grafikprogram. Lujure faktiskt tillhandahåller ett antal widgets för att förbättra de flikar som du skapar, inklusive möjligheten att lägga till en YouTube-flöde, RSS-flöde från din blogg eller Twitter-flöde.

Publiceringsprocessen från Lujure gränssnittet till Facebook-programmet är sömlös. Men tjänsten gränssnitt inte tillåter dig att namnge dina flikar. För att göra detta måste du använda din Facebook-sidans administrationsverktyg. Även Lujure ger handledning på sin webbplats, omfattar det inte beskrivningar av var och en av dess widgets inom sin design gränssnitt.

Vi fann att navigera i Lujure gränssnittet är inte initialt intuitivt. Till exempel när du laddar upp bilder, måste du trycka på knappen Klar två gånger. Under det första steget, skapar det en URL för din bild, och i det andra steget, associerar det att webbadressen med fliken. Dess process exponerar en liten bit av program sidan av saken. Vi skulle ha velat se två distinkta knappar för denna process så att du vet att gränssnittet bearbetar din förfrågan.

mallar

Dessutom måste du ha en grundläggande kunskap om Photoshop eller annan grafikprogram för att anpassa storleken på bilderna som du laddar upp för att möta de erforderliga dimensioner.

Lujure, ett företag baserat i Virginia, ger kontaktuppgifter på sin webbplats, och en företrädare svarade på vår undersökning inom 24 timmar. Företagets hemsida ger svar på vanliga frågor, handledning och artiklar. Lujure ger också en gemenskap forum för sina användare.

Lujure s gör-det-själv Facebook fan sida skapande av tjänster erbjuder många av de widgets och tillämpningar av sina konkurrenter. Vi fann emellertid att dess design gränssnitt är inte initialt intuitivt. Lujure kräver också att du vet hur man använder Photoshop eller något annat grafikprogram som låter dig arbeta med pixlar. Denna tjänst ger inte clipart, och det kräver att du laddar upp bilder med särskilda dimensioner. Sammantaget är vi imponerade med Lujure erbjudande och fann sin tjänst för att vara användbar och lättillgänglig.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning