esl programvara – Instant Immersion English 2017

Omedelbar Immersion engelska har centrala funktioner och verktyg för att lära dig engelska. Du har möjlighet att öva läsa och tala engelska i denna ESL program. Det är uppdelat i tre nivåer. Den första börjar med att läsa och skriva grundläggande ordförråd ord. Den andra och tredje nivån blir allt mer djupgående genom att lägga till vanliga fraser, ovanliga fraser och dialog.

Sammanfattning

En fördel med att lära sig engelska med denna ansökan är att det kan instruera dig på nio språk, varav kan vara ditt modersmål. Till exempel, om spanska är ditt modersmål, kan du ställa in lektioner, ljud och instruktionstext till spanska. Grundläggande ordförråd ord visas i ditt modersmål och som talas i engelska. Instruktions språk inkluderar spanska, latinamerikansk spanska, italienska, tyska, franska, kinesiska, japanska och ryska.

När du börjar på grundnivå för att studera amerikansk engelska i omedelbar Immersion Nivåer ett, två och tre, det finns fyra språkkomponenter: Talk Now (TN), prata mer (TM), Talk Business (TB) och Talk Talk (TT ). Talk Now är uppdelat i 10 lektions kategorier: första ord, mat, färger, fraser, kroppen, siffror, tid, shopping, länder och spel. Talk More ger vad du lärt dig lite längre i sina kategorier: alfabetet, affär, nödsituationer, resor, hälsningar, hotell, fritid, restaurang och shopping.

The Talk Business komponenten kan vara till nytta för dem som utför internationella affärer. Den lär affärs ordförråd och fraser. Kategorierna lektion i denna komponent innefattar banker, ekonomi, börser och redovisning; karriärer; Internet, e-handel och kommunikation; marknadsföring och reklam; affärsmöten; förhandlingar och telefon etikett; handel, köp och försäljning; affärsresa; och affärs ordförråd.

Talk Talk komponenten lär viktiga ordförråd och mer än 200 fraser. Dess 10 kategorier lektions inkluderar familjen; lekar och vänner; hemma; skola; sporter; datorer och teknik; resa; på jobbet; världen; och ordförråd.

Denna ansökan spår och visar dina framsteg i var och en av dessa komponenter.

Denna programvara är enkel att använda, smidig och interaktiv. Det är standard video av samma man och kvinna talande ord och meningar i hela engelska övningarna, men deras läppar inte alltid synkroniseras med de ord de talar. Detta är en nackdel eftersom se modersmål flytta sina munnar och läppar när uttala vissa ord, fraser och meningar är viktigt att hjälpa dig att lära korrekt uttal.

Omedelbar Immersion engelska erbjuder hörförståelse, läsning, ordförråd och konversation praxis. Det erbjuder inte instruktioner skriftligen eller kulturella aspekter.

Förutom programmet erbjuder denna produkt engelska övningar på en interaktiv DVD. Ämnen som behandlas på DVD inkluderar alfabetet, hälsningar, på restaurang, shopping, att komma runt, på hotellet, på telefon, nödsituationer, fritid och affärer. I varje kategori lektion finns fraser, dialoger och frågesporter. Det finns också en ljud-CD som du kan kopiera ljud MP3-filer att använda på dina mobila enheter.

Omedelbar Immersion engelska erbjuder vanliga frågor och e-postsupport, men ingen telefonsupport eller chatt.

Omedelbar Immersion engelska är en användbar ESL ansökan om ett brett spektrum av icke-engelsktalande. Det erbjuder engelska undervisning i flera språk och kärn verktyg som hjälper dig lära sig engelska. Det saknar några funktioner och verktyg som erbjuds av vissa konkurrenter, men det har de grundläggande grunderna, engelska övningar och spel för att hjälpa dig att öva och lära sig engelska språkkunskaper.