EMR – Cerner 2017

Den Cerner Ambulatory EHR system ger små till stora ambulerande praxis viktiga funktioner och verktyg som de behöver för att uppfylla nationella standarder och förbättra deras dagliga arbetsflödet. Denna elektroniska journaler systemet ingår en detaljerad schemaläggning instrumentbrädan där du och din personal kan visa snabb information om en schemalagd tid, såsom vem som checkas in och patientens orsaken till utnämningen. Du kan sedan omedelbart hoppa in i patientjournalen från instrumentpanelen .; Patienter har tillgång till en patient portal för att visa alla lab eller testresultat, begära möten, eller skicka ett säkert meddelande dig och din personal. Du har tillgång till patientens utbildningsresurser genom EHR som du kan skriva ut under en patientbesök.

Sammanfattning

Cerner använder tredjeparts SureScripts att integrera säkert med upp till 95 procent av apotek i USA för EHR s ePrescribe funktion. Den ePrescribe funktionen kan du bearbeta medicinering recept påfyllnad snabbt genom programvaran gränssnitt samt skicka recept så fort du har skrivit dem till ett apotek i patientens val. Programmet kan också integreras med labb så att du kan säkert skicka order och ta emot resultat elektroniskt. En annan integration källa kan du skicka elektroniskt dina patienters immunisering register för att ange immuniserings register.

Du kan skapa och köra anpassade rapporter för att hålla koll på din praktik prestanda. Gränssnittet kan du snabbt sammanställa rapporter med endast den information du behöver när som helst du behöver det. När du kart tar programmet automatiskt alla kart information och placerar den i lämpliga områden i patientens hälsojournal så att du inte behöver dubbel diagram viss information. Med kartläggning, kan du välja en mängd olika metoder, inklusive röstigenkänning och snabb välj kartläggning.

Den nuvarande standarden för programvara är någon form av off-site hosting, nämligen genom Software-as-a-Service modell, eller genom Application Service Provider (ASP) modell. Många mjukvaruföretag har gått mot SaaS strategi, medan Cerner har varit med ASP-modellen, som erbjuder en mycket bredare möjlighet att anpassa men inte erbjuda samma typ av snabba uppgraderingar som en SaaS modell. Cerner erbjuder flera metoder för att ta emot för att rymma alla typer av praxis krav. För mindre metoder som inte vill oroa sig för att köpa och underhålla hårdvara och mjukvara, har du möjlighet att ASP hosting, där bolaget kommer att vara värd och underhålla alla dina data och programvara. För större praxis eller sjukhus, kan du välja att vara värd allt själv, eller så kan du välja en delad webbhotell, där du hantera värd av data och Cerner hanterar värd av programvaran.

Cerner Ambulatory EHR är en stor elektronisk journalsystem att överväga. Den innehåller interoperabilitet med labb, apotek och register som per nationell standard. Du kan välja mellan en mängd olika hosting alternativ, även om den enda off-site alternativ är genom en ASP-modellen. Sammantaget är Cerner EMR / EHR lösning ett bra alternativ som ger ambulatorisk praxis olika specialiteter en kraftfull funktion för att hålla jämna steg med industristandarder.