elektrisk spishäll – Whirlpool Guld 2017

Whirlpool Gold 30-tums elektrisk spishäll har fem brännare och knacka kontroller. Jämfört med andra keramiska hällar i sin prisklass, saknar den flexibilitet och alternativ. En brännare är en dubbel element som anpassar sig till storleken på din köksredskap, men de andra är vanliga brännare. Dock ser glaskeramik trevlig och tillvalet rostfritt stål gränsen ger det en ren, modernt utseende. Den har snabb kokning, en kontroll lås och en speciell sjuda alternativ för delikata rätter.

Sammanfattning

Whirlpool håller jämna steg med konkurrenterna med unika egenskaper, även om den saknar övergripande flexibilitet med sin brännare konfiguration. Andra elektriska hällar vi granskat hade flera dynamiska brännare. Whirlpool Gold har inte en trippel brännare eller en bro för långa kastruller. Detta innebär att den har bara sex brännare konfigurationer totalt. Det har värmesensorer som lyser upp när brännarna är i bruk och möjligheten för en snabb koka på den dubbla element. Den snabba koka når en maximal effekt av 3000, som slår den genomsnittliga hög av 2500.

En av hällen bästa egenskaper är en speciell värmenivå kallas AccuSimmer, som finns på varje brännare. Detta ger dig låga, exakta temperaturer för recept som lätt kan bränna, såsom krämer eller de som kräver smält smör. Brännarna har också en värmande alternativ, som når så lågt som 20 watt.

Utformningen av Whirlpool Gold elektrisk spishäll är ren och symmetrisk. Den har en kontroll lås, men det är inte så enkelt att hitta som på andra hällar vi granskat. Utan att ha läst bruksanvisningen, du sannolikt skulle inte ens inser att det var ett alternativ. Vi gillar hur kontrollerna matcha upp i samma konfiguration som brännarna. Varje brännare använder samma knappar power-nivå, men som är lite förvirrande.

Service och support på Whirlpool webbplats är tillräcklig, men lite svårt att navigera. Varje apparat har sin egen avsnittet Vanliga frågor, men det enda sättet att nå det är att registrera din apparat på nätet och skapa ett konto. Manualen är tillgänglig för nedladdning, men Whirlpool ger samma manual för vart och ett av dess hällar, som kan vara lite förvirrande. Den instruktionsvideor är begränsade, och kundservice är inte lätt att hitta. Du måste fylla i en hel kontaktformulär, inklusive modellnummer och serienummer innan en agent kommer att diskutera din fråga. Om din fråga är enkel, det är en hel del korgen att hoppa genom att få den besvarad.

Utformningen och kontroller är den bästa delen av Whirlpool Gold, och ett komplett utbud av energialternativ ger en nivå av precision som andra hällar inte har. Den har ett litet antal konfigurationer för brännarna, och det inte finns några förinställda matlagning alternativ för en snabb installation, men detta är en utmärkt häll om du inte har något emot att ta lite tid att läsa instruktionerna.