elektrisk spis – Moda Flame 2017

Moda Flame Houston MFE5050BK väggmonterade elektrisk spis tjänade vår Top Ten Recensioner Bronze Award. Detta elektrisk spis har dubbla värmeinställningar och levande, realistiskt flammar som du kan justera med en fjärrkontroll. Utöver sin modern och elegant design, har det en handfull praktiska funktioner som gör den till ett attraktivt val.

Uppvärmning

Detta väggmonterad elektrisk spis har dubbla värmelägen – låg och hög. Detta är standard för elektriska spisar. Den låga inställningen värmer upp rummet långsamt, medan den höga inställningen värmer upp rummet snabbare och drar mer ström för att fungera. På sin höga inställningen, drar eldstaden 1500 watt för att driva, som är standard.

Denna enhet har en Btu produktion av 5200, så det värmer ditt vardagsrum ganska snabbt. Den är utformad för att värma upp till 400 kvadratfot, så ett vardagsrum eller gemensamma rummet är den perfekta platsen för den. Du kan även installera det i ett kontor väntrum.

Tillsammans med sina två värmelägen, har den öppna spisen en no-värmeläge. Denna inställning gör att du kan njuta av atmosfären en eldstad kan ge utan värme. Lågorna lyser med lysdioder, och den öppna spisen har logginlägg och glöd, som gör branden verkar mer realistiskt.

Moda Flame Houston är 50 inches bred, så det fungerar bara bra på en långvägg. Den mäter också 21.65 inches hög och sticker ut från väggen 5,5 inches, vilket är ganska standard. Den väger 39 pounds, som är lite tyngre än de flesta av våra sortiment, men det är en mycket bredare än dem också.

Om du planerar att montera detta på en vägg över eller under en TV, kommer du vill vara säker på att lämna ett minimum 36 inches utrymme. Detta spel är nödvändig för den inbyggda fläkten för att driva luftflödet från ventilen för att skingra in i rummet effektivt och så att inget brännbart är i vägen.

Design

Monteringsdetaljer ingår, vilket är trevligt, och du behöver inte anlita en professionell att montera enheten på väggen för dig – du behöver bara några verktyg för att få det gjort. Det finns inte pekskärmen kontroller, men du kan använda fjärrkontrollen eller öppna kontrollpanelen på sidan av enheten för att slå på och justera värme och eld. Fjärrkontrollen gör det lätt att styra värmen och lågorna från var som helst i rummet.

Denna elektriska vägg spis har en timer och en automatisk avstängningsfunktion, som både lägga bekvämlighet och säkerhet till enheten. Timern låter dig ställa in den öppna spisen bara fungera under en viss tid, varefter den stängs av automatiskt. Du kan ställa in timern från 30 minuter till 7,5 timmar. Den automatiska avstängningsfunktion ger den öppna spisen inte överhettas, eftersom det stängs av om det börjar bli för varmt.

Du får standarden ett års garantin med denna vägg elektrisk spis. Moda Flame inte erbjuda chatt på sin webbplats, vilket ofta är det snabbaste och bekvämaste sättet att få kundservice, men du kan kontakta företaget via telefon eller e-post för att få hjälp. Dessutom kan du få tillgång till produkthandboken på sin webbplats och visa en lista över vanliga frågor, vilket är mycket användbart.

Moda Flame Houston MFE5050BK elvärmare spis är elegant och modern. Du får en laddad uppsättning funktioner med justerbara LED lågor, realistiska logginlägg, en timer, automatisk avstängning, och en fjärrkontroll för att slå på och av och styra värmen och flamskydds inställningar från var som helst i rummet. Det värmer också upp ett stort livsrum snabbt och effektivt.

bekvämlighet

Garanti och support

Sammanfattning