ekonomisk förvaltning och coaching – Osprey Money Management

Om du letar efter investeringsrådgivning på lång sikt, är Osprey Money Management ett bra alternativ. Företaget erbjuder ner till jorden, praktisk coachning på individuell basis samt i ett klassrum. Med mitt godkännande vinnande tjänsten kan kunder förväntar sig personlig uppmärksamhet att det börjar med att bedöma deras personliga utlandsställningen samt psykologiskt orientering pengar och investera.

produkt~~POS=TRUNC

Programmet är lågmäld och till skillnad från vissa mer kända platser, det finns mycket få produkter finns att köpa. De som finns är till minimal kostnad. Ekonomisk förvaltning och coaching är produkten och den är tillgänglig på en avgift. Att se sida vid sida jämförelser med andra produkter i denna kategori, liksom objektiva granskningar, se vår ekonomiska översyn webbplats ledning och träning.

Uppfriskande, inte Osprey Money Management inte sälja mycket av allt utom sina coachning och konsulttjänster. Det finns två små böcker tillgängliga. “De 7 stora misstag Investerare gör & 7 vanor framgångsrika investerare” är ett koncentrat av de principer som ligger till grund för företagets råd. Den andra, “The 7 lagar höja ekonomiskt oberoende ungar,” förutsägbart är en guide för föräldrar att få sina barn började på fast ekonomisk grund. Böckerna kostar mindre än $ 10 vardera och de är omfattningen av tillgängliga produkter.

Företagets ekonomiska förvaltning och coaching, konsultation och utbildning bygger på skingra fyra allmänt accepterade myter om att investera. Den första är att rätt investeringsrådgivare konsekvent kan använda överlägsen skicklighet för att välja enskilda aktier som kommer att gå upp. Verkligheten är att den gyllene barn fondförvaltare ett år kommer sannolikt att vara en förlorare nästa. Med tiden har den breda marknaden överträffade alla fonder. Den andra myten är “track-record investeringar”, som i huvudsak anges att tidigare resultat är en bra indikator på framtida resultat. Detta har visat sig vara falsk mycket oftare än det har varit korrekt.

Myt nummer tre är att utbildad market timing, eller ändra den mix av tillgångar som bygger på vad som förväntas hända, är en vinnande strategi. Investerare använder denna strategi tjäna genomgående mindre och förlorar mer än de breda marknadsindex. Den slutliga myten är baserad på de dolda kostnaderna för handel. Totalt kostar ofta handel så mycket i provision och andra avgifter som det balanserar vinster i stor utsträckning.

Ekonomisk förvaltning och coachning från Osprey Money Management kommer i huvudsak tre nivåer. Den mest personliga är privat konsultation. Det är gjort en-mot-en på kontoret för dem som är lokal till Titusville, Fla., Eller via telefon för de flesta kunder. Den andra nivån, Coaching Samråd innebär tre 30-minuters telefon coaching per månad samt obegränsat kontakt. Båda tjänsterna är för en fast månadsavgift. Slutligen, utbildning av investerare verkstäder finns. De är en rad klasser och diskussioner om ämnen som finansiella antaganden, logik och föreställningar investerare inför metoder för att bli en framgångsrik investerare och förstå risk och avkastning. Verkstäderna kan delta personligen, men för de flesta kunder alternativet Tele-klass är sannolikt mer praktiskt. För dem som vill delta i klasserna men kan inte på föreskriven tid, är de vanligtvis görs tillgängliga på nätet för att lyssna i efterhand.

coaching

Coaching är helt individualiserad men bygger på de sju misstag som investerare gör och de sju vanor framgångsrika investerare. Det första misstaget är märkt, “Aj, flytta bort från det som är smärtsamt.” Det handlar specifikt med den gemensamma investerare praxis att fatta beslut baserat på rädsla. Misstag två saknas god diversifiering. Det betyder mycket mer än att bara ha flera fonder. Nästa misstag förväntar kortsiktiga resultat. Bra investera kräver ett långsiktigt åtagande. Den fjärde misstag hänför sig direkt till en av de ovan nämnda myter om att välja bestånd som bygger på tidigare resultat.

Det är glädjande att höra en ekonomisk expert räkna femte misstag, vilket är att investerare tenderar att förvänta sig en expert för att ha alla svaren. Att omedvetna om alla kostnader är den sjätte stort misstag att investerare vanligen gör och förklarar spridningen eller erbjudandet, fråga och säljkurser som är involverade i att köpa och sälja aktier. Den slutliga misstag tar attityder och föreställningar. Utveckla rimliga förväntningar är nödvändig för en framgångsrik investering.

De sju vanor framgångsrika investerare tenderar att motverka dessa sju stora misstag. I korthet, de försenar tillfredsställelse, investera i livet, ignorerar hype, förstå riskerna, diversifiera, ombalansering och slutligen, attityder och övertygelser framgångsrika investerare.

Osprey Money Management ger blogginlägg, nyhetsbrev och artiklar som ger konkreta råd baserat på de principer som beskrivs ovan.

En intressant funktion kallas Karta över pengar Medvetande Quiz. Det är enkelt att slutföra men erbjuder några anmärkningsvärda insikter ens personliga finansiella attityder och föreställningar. Frågesporten kan lämnas till Osprey och fungerar som en utgångspunkt för diskussioner med dem.

Vi blev imponerade med uppriktighet av Kasey Claytor, Osprey grundare, när vi talade med henne. Det fanns inga otroligt rosiga påståenden om vad deras ekonomiska förvaltning och coaching kan ge, men vi gjorde känner en lugn förtroende att programmet skulle vara till hjälp. Företagets Tyngdpunkten ligger på investeringar coaching och behandlar inte frågor som rör få ut av skulden. Vi var glada över att hon gjorde ingen låtsas om det och även föreslog checkar ut Dave Ramsey platsen för skuldproblem.

Online-verktyg

Vi kunde inte hitta någon negativ information om företaget från statliga eller företags rating organisationer.

Vi fann att kontakta företaget via telefon eller e-post att vara mycket lätt. Varje gång vi talade med någon, de var vänliga, hjälpsamma och kunniga.

Rykte och trovärdighet

Osprey Money Management är ett litet företag jämfört med de flesta andra i det här översyn webbplats. En stor del av sitt överklagande grundar sig på det. De starkaste tillgångar i bolaget är individuell uppmärksamhet och avsaknad av ständiga försäljningsargument som plågar denna industri. Om det är den sortens pengar förvaltning och coachning du letar efter, de är väl värt att överväga.

Hjälp och support

Sammanfattning