edgers – Husqvarna, 2017

Husqvarna 326EX Gas ogräs ger dig en hel del kraft och är lätt att hantera. Det ger dig rörlighet av en sträng trimmer med en stark gasdrivna motorn.

Kant har en egen motor som ger en hel del makt och effektiv bränsleförbrukning. Denna 1,2-hästkrafter motor har en maximal effekt hastighet på 8400 varv per minut. Bränsletanken rymmer 16,9 fluid ounces av bensin och dess bränsleförbrukning är 550 gram per kilowattimme. Den har en tomgångsvarvtal på 2700 varv per minut.

Gräsmatta-kant verktyg gör det enkelt för dig att starta motorn med en patenterad smart start-funktionen, men det har inte en tryckknapp start. Dessutom går stoppkontakten tillbaka till läget efter kant stannar så starta det är ännu enklare. En luftrensnings funktion som tar luft från förgasaren bidrar också till användarvänligheten. De överraskande låga utsläpp beror på några smarta arbete på motorn genom Husqvarnas ingenjörer.

En slitplatta enligt denna gas kant håller motorn fri från smuts, slitage, och det finns också ett lock över tändstiften. Dessa skyddar enheten från stötar och stötar.

Denna gas ogräs väger 11,9 pounds, vilket gör det lätt att bära. Ljudnivån är låg för sådan utrustning, men hörselskydd är obligatorisk för kommersiellt bruk.

Handtaget på denna trädgård-kantning verktyget har en lätt justeras tumskruv som är enkel att använda. Den ergonomiskt böjda bladet gör det mindre påfrestande och ger dig exakt kontroll när kant. Dessutom vevaxeln, som finns i tre stycken tillsammans med en smidd vevstake, hjälper enheten håller längre.

Hjul guide hjälper dig styra kant precis där du vill att det ska gå. Klingan är vass och kan skära till ett djup av 2,68 inches.

Gräsmattan-kant verktyg levereras med två års garanti för fel i material och hantverk. Dessutom har det en två-årig förlängning av garantin, vilket är ovanligt för trädgårdsredskap.

Husqvarna 326EX är bekväm att använda med sin låga vikt, ljud- och vibrationsnivåer. Den är ergonomiskt utformad för att göra det enkelt att hantera och ger dig bra kontroll när gräsmatta bård.