e krypteringsprogram – Cryptzone 2017

Cryptzone tillhandahåller kompatibla e transmissioner som använder FIPS-certifierade AES 256-bitars kryptering. Den uppfyller Sarbanes-Oxley Act (SOX), Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA), HIPAA, HITECH, PCI / DSS, FTC flaggningsregler och andra. Policies automatiskt verk snarare än användarinitierade, och revisionsrapporter finns tillgängliga. Säker e-post kan öppnas med en enhet, och mottagare kan skicka säkra svar e-post. Cryptzone inte kräver manuell nyckelhantering och ger automatisk datakomprimering för att påskynda leveransen av större filer.

Sammanfattning

Mottagarna kan öppna säkra e-postmeddelanden med hjälp av en enhet med en internetuppkoppling, inklusive Mac, iPhone, iPad, Blackberrys, Androids, Windows-telefoner och även Linux-maskiner. Cryptzone stöder alla typer av e-post, inklusive Gmail, Hotmail och webbaserade Outlook. Säker e-post kan ses på flera sätt: genom en webbläsare, genom att installera Secured eMail kunden eller genom att ladda ner gratis Secured eMail Reader.

Den första e-post skickas ut till nya mottagare kommer att kräva verifiering, men när de sätter upp sina konton, efterföljande säkra e-postmeddelanden är enkla att komma åt. För att underlätta bördan på helpdesk, e-post kommer med full instruktioner och förlorade lösenord kan återvinnas utan IT eller admin ingripande. Mottagarna kan skicka säkra svar e-post utan att Cryptzone kunder. Krypterat innehåll skickas med en MIME-lager som en bilaga till en wrap-post, så e-post kan öppnas med alla e-teknik, bland annat Gmail och Hotmail.

Administratörer kan använda Active Directory verktyg för att underlätta distribution och hantera grupper. Central Management Console hanterar politik, grupper, licenser och driftsättning. Konsolen kräver inte en dedikerad server för att köra. Den kan köras på en vanlig Windows-PC med 2GBs eller mer RAM eller på en server som kör Windows Server 2003 eller nyare. Klientsidan av programvaran körs på vanliga Windows-baserade datorer och integrerar med Outlook och Lotus Notes. Nyckelhantering sker automatiskt och inte kräver administratörer att hantera nycklar.

Cryptzone skapar säkra, klagomål e-postmeddelanden som kan visas med hjälp av någon typ av e-teknik, vilket gör att mottagaren erfarenhet angenäm. Den administrationskonsolen är enkel att installera och hantera, och kräver några IT-resurser, vilket gör det till en angenäm upplevelse för dem. Det är lämpligt och prisvärt för mindre organisationer utan är i stånd att stödja ett obegränsat antal användare.