DVD to iPod Converter för Mac – Daniusoft DVD till iPod Converter för Mac

Daniusoft DVD till iPod Converter för Mac gör jobbet att fungera som en DVD Ripper och DVD-omvandlare för Mac, så att användarna kan överföra video och ljud från ett rättsligt köpt DVD till en iPod. Men medan de anpassade alternativ är robusta, och det har inte videoformat stöd för iPad, därför landar på femte plats på vår lista över DVD till iPod omvandlare för Mac-program.

Enkel användning

Medan en kvalitet DVD till iPod omvandlare för Mac App kunde Daniusoft programvara har mer anpassade alternativ för avancerade användare. Trots att det fungerar bra och även ger grundläggande instruktioner skrivna direkt i appen att ladda DVD, välj Format och Output plats, då slå den blå cirkeln för att starta DVD rip och konvertering.

Inte bara är det en DVD Ripper för Mac app, det är också en video omvandlare, för att skapa en iPod-kompatibelt format. Användare kan skräddarsy allt från videobildstorleken till den nivå av kompression, tillsammans med video och ljudformat. Det finns en grundläggande redaktör att trimma klipp till en gröda funktion eliminera brevlådeformat eller barer pelaren (vertikal brevlådeformat) sett i videon, och enkelt lägga till effekter.

Den Daniusoft app är lätt för nybörjare att bemästra, det finns inte tillräckligt med anpassningsbara alternativ för att behaga avancerade användare. Ja, kan du styra videostorlek, bildfrekvens, kvalitet och mer, men några av våra främsta produkter tillåter ännu mer anpassning till inställningarna.

Andra funktioner som finns i Daniusoft appen inkluderar isolera specifika ljudspår och undertexter, skapar stillbilder, en sammanslagning av video från DVD tillsammans (t.ex. film och specialfunktioner) och extrahera ljud från DVD och konvertera den så att du kan lyssna på den på din iPod.

När du öppnar programmet och välj vilken typ av iPod du har, kommer det automatiskt att konvertera dina filer till det bästa formatet för din specifika enhet. Dessa format inkluderar H.264, MPEG-4 och M4V. Vi skulle vilja se några fler videoformat alternativ, såsom en för iPad och en allmän QuickTime videoformat, med Daniusoft DVD till iPod Converter för Mac app.

Videoformat Konvertering

Om du har isolerat ljudet från din DVD och vill konvertera den ljudfil ljudformat inkluderar MP3, AAC och M4A (MPEG-4 Audio). Om du har skapat en stillbild från videon på DVD, kan du spara den som en JPEG- eller BMP. Återigen vill vi se fler alternativ, denna gång i ljud- och bildkategorier, såsom AIFF ljud och Gif bildformat.

Den Daniusoft Programmet stöder endast video-aktiverade iPod, som iPod Touch, Classic och Nano. Även om det inte direkt stöd för iPhone, vi är övertygade om en DVD konverteras för iPod Touch kommer att spelas upp fint på en iPhone.

Daniusoft har två specifika programvara apps som kommer att slita en DVD och konvertera det till iPhone och iPad, men vi är fortfarande övertygade om uppspelning av en DVD om för iPod Touch, överförs sedan till en iPhone.

Daniusoft har några supportalternativ för dess omvandlare app, inklusive e-post till teknisk support, en manual och en FAQ sida. Det är också ett sätt att hämta din licenskoden och leta upp din order.

Så Daniusoft DVD till iPod Converter för Mac app gör ett bra jobb, men vi vill gärna se några fler anpassade funktioner för avancerade användare. Det hindrar inte det från att vara en kvalitet och lätt att använda appen för att rippa och konvertera DVD för att visa på en iPod.

Handheld Device Support

Hjälp och support

Sammanfattning