DVD till IPAD Converter – Tipard DVD till IPAD Converter 2017 – Top Tens

Tipard DVD Ripper har nästan alla funktioner vi ser i den bästa DVD till IPAD Converter. Den utmärker sig i nästan varje kategori, men det har några stora brister som höll tillbaka från att tjäna en topposition i vår lineup av de bästa DVD till iPad konverteringsprogram.

Sammanfattning

Omvandlaren mest attraktiva funktionen är hur lätt det är att använda. Alla de viktigaste verktygen är lätta att hitta och utföra sina uppgifter med några problem för användaren. Det är också en extremt stabil program. Andra program vi granskat hade den olyckliga tendensen att krascha. Däremot gjorde Tipard DVD Ripper inte krascha, tveka eller på annat sätt inte fungerar en enda gång under vår testperiod.

En annan stor fördel här programmet innehåller är det faktum att den har anpassade profiler för varje enskild modell av iPad. Detta var det enda program som vi granskat som kan optimera en omvandling för hela iPad linjen. Så oavsett vilken version av Apples tablet du äger, kan Tipard skapa en videofil skräddarsydda för det.

Denna DVD till IPAD omvandlare ger dig också möjlighet att anpassa din konvertering genom att justera tekniska aspekter såsom upplösning, bildhastighet, bitrate och bildförhållande. Den innehåller också vissa grundläggande video-redigeringsfunktioner som gör att du kan trimma bort bilder som du inte vill, beskära ramen samt justera bild värden som kontrast, ljusstyrka och färgmättnad. Dessa verktyg är användbart om du inte vill konvertera filmen som visas på den ursprungliga DVD; de tillåter dig att få exakt vad du vill ha ut av din konvertering.

Det finns några stora nackdelar med detta annars utmärkta program. Den viktigaste anledningen är att det skapar uppblåsta videofiler. När vi konverterade en långfilm Hollywoodfilm, den resulterande filen var en jättestor 8.1GB. Som jämförelse resten av de produkter vi granskade gav i allmänhet en videofil mellan 2-3.5GBs. Detta svälla innebär att du kommer att kunna passa mindre filmer på din iPad.

En större fil kan vara acceptabelt om det producerade en högre kvalitet konvertering. Tyvärr är detta inte fallet. Vid jämförelse med en digital nedladdning av samma film, gjorde kvaliteten på konverterade DVD inte motivera stor filstorlek. När vi inspekterade konverterade videon, märkte vi lätt pixillationen och vissa skalning oskärpa.

Ljuddelen av omvandlingen var likaså genomsnittliga. Detaljerna är inte lika rika som originalet, och några av de finare detaljerna är förstörd. Ingen av dessa brister är en affär brytare. Men med tanke på den massiva filstorleken, är det förvånande att kvaliteten på konverterade filen är något mindre än perfekt.

Tipard DVD Ripper gör en massa saker rätt: Det är lätt att använda, erbjuder konvertering profiler för varje enskild iPad, och det erbjuder grundläggande videoredigeringsverktyg som gör att du kan anpassa din konvertering för att passa dina krävande behov. Men det har några stora brister: Den producerar uppsvälld filer som du inte korrelerar med högre kvalitet samt äventyras ljudkvalitet.