dvd-spelare programvara – BS.Player, 2017

Den BS.Player är ett drägligt alternativ för enkel DVD-spelare programvara. Det har många anpassningsbara inställningar och en mängd olika supportalternativ. Även om det saknar några kompatibilitet och kan inte optimera ljudkvaliteten, kommer det med fria uppgraderingar för livet.

Sammanfattning

Du kan titta på de flesta videoformat med denna film spelare programvara, eftersom den är kompatibel med de flesta digitala filer samt vanliga och återskrivbara DVD-skivor. Men det inte spela Blu-strålar. När det gäller operativsystem är det också något begränsad i vad det fungerar på. Du kan använda det på Windows Vista, 7 och 8, men det är ännu inte optimerade för 10. På samma sätt är det tillgängligt för Mac OS X.

Under våra tester session, vi blev imponerade att se hur lite CPU konsumtionen i programvara som används, i genomsnitt bara 9 procent. Det gör att spela upp videoklipp medan multitasking på datorn ett enkelt alternativ. Dess funktioner är lätta att komma åt från det intuitiva gränssnittet, och vi gillar imponerande spelarens display. Fysiska skivor laddar ganska snabbt, tar 17 sekunder för en att spela från den tid som vi lägger den i enheten.

Vi blev besvikna att lära sig att programmet inte har Dolby, DTS eller någon annan högkvalitativt ljud stöd och att det inte kan spela förlustfri ljud. uppspelningsfunktion Den automatiska återuppta ihåg vart du lämnar ut tittar på en video och fortsätter automatiskt från den punkten när du fortsätta titta. Uppspelnings utjämning funktionalitet förhindrar irriterande buffring och fördröjning, så att du kan njuta av en sömlös videoupplevelse.

Denna programvara kan du titta på en film som du vill, med en mängd olika kontroller och anpassningsbara inställningar, inklusive AB repetition, digital zoom och smarta stretching. Du kan öka din standard-definition flicks till HD med uppskalning funktion samtidigt dela vad du för närvarande tittar på med dina Twitter anhängare direkt från gränssnittet. Du kan enkelt ändra regioner och växla texter som behövs, eller ens anpassa spelaren huden genom att ladda ner det direkt från tillverkarens webbplats.

Du kan lätt få den hjälp du behöver med någon fråga eller oro programvaran, som digital videospelare utvecklare, AB Team erbjuder många resurser. Du kan kontakta sin serviceteam som helst via webbformuläret på sin webbplats. Om du inte vill prata med sitt supportteam direkt, kan du få tillgång till sin kunskapsbas, som innehåller en mängd olika frågor och svar, samt produkt handledning. Du kan även ställa frågor om sitt forum för att interagera med andra BS.Player användare och få hjälp. Om du köper Pro-versionen av denna produkt får du fria uppgraderingar för livet.

Den BS.Player är fullspäckad med funktioner och erbjuder några av de bästa kundservice av någon programvara på vår uppställning. Även om det inte kan spela Blu-strålar eller optimera ljudkvaliteten, låter den dig styra massor av inställningar och även exklusiva standard-definition video till HD. Spelaren är lätt att använda och spelar video, vilket gör det ett anständigt val för en enkel spelare.