DVD-spelare – Panasonic DMP-BD35

Redaktörens anmärkning: Denna produkt har upphört och är inte längre tillgänglig. Du kan fortfarande läsa vår ursprungliga översyn, men produktrecension inte längre uppdatera informationen för denna produkt. Kolla in vår Blu-ray-spelare översyn för mer up-to-date information.

Panasonic DMP-BD35

Panasonic DMP-BD35 är en smal, alla svarta Blu-ray-spelare. Den har en mängd funktioner som gör den mer konkurrenskraftig på alternativ som PS3. Det finns en mängd ljudavkodningsfunktioner som gör detta till en mycket bra val för din hemmabio.

Panasonic DMP-BD35 lastnings facket är rätt i mitten av enheten. Detta ersätter luckan ner version som var lite otymplig. Denna direkta laddningsmekanism är mycket lättare att använda och även verkar kraftigare.

• PHL Reference Chroma Processor Plus

• BD-Live

• Viera Link

enastående funktioner

• SD-kortplats

PHL Reference Chroma Processor Plus ser till att de bilder du ser på TV: n är vad regissören avsett. PHL (Pansonic Hollywood Laboratory) processor upp prover färginformationen från 4: 2: 0 till 4: 2: 2. Detta resulterar i bilder som troget reproducerar den höga detaljnivå som förväntas från Blu-ray-skivor.

Panasonic DMP-BD35 är Profile 2.0-kompatibel, även känd som BD-Live. Detta tillåter användaren att få tillgång till ytterligare information genom användning av en Ethernet-anslutning på baksidan av enheten. Användningen denna funktion en Internetanslutning krävs. BD-Live innehåll kan också nås utan firmware-uppgraderingar till maskinen. Inte alla profil 2.0 spelare är redo att köra direkt ur lådan.

Med Viera länk kan du ansluta din Blu-ray-spelare tillsammans med många andra kompatibla Panasonic enheter såsom TV-apparater och hemmabiosystem och använder endast en fjärrkontroll för att styra dem alla. Det kommer också att visa användbar information på skärmen.

Den medföljande SD-kortplatsen ger ett annat sätt för dig att dela dina digitala media. Helt enkelt dra ditt kort i läsaren och få tillgång till alla dina digitala medier. Detta gör det enkelt att dela semesterbilder på något större än din 17 tums datorskärm.

Experten granskare var imponerad av Panasonic DMP-BD35 utmärkta bildkvalitet. Färgerna återges av BD35 var korrekta och det fanns mycket lite buller på bilderna. Profil 2.0-kompatibilitet också gjort detta värdigt en hög rating. DMP-BD35 har också ombord avkodning för nästan alla ljudformat under solen.

Funktioner

Användarna var också imponerad av den utmärkt bildkvalitet. Skivorna tycktes ta en stund att ladda, men detta är typiskt för alla Blu-ray-spelare. Färgkvaliteten på Panasonic DMP-BD35 verkade vara bättre än till och med jämförbar prissatta modeller från andra stora namn tillverkare.

Panasonic DMP-BD35 Blu-ray-spelare är en ny standard för spelare. Den har gott om funktioner, har enastående bildkvalitet och är ett bra alternativ för dem som vill profilera 2,0 men vill inte ha en PlayStation 3.

Sammanfattning av omdömen

Sammanfattning