DVD-spelare – Insignia, 2017

Insignia NS-P9DVD15 är en billig bärbar DVD-spelare. Det har enkla kontroller och en robust konstruktion, men den saknar videokvalitet och funktioner som vi söker. Vi körde djupgående tester för att hitta video och ljud kvalitet, den maximala betraktningsvinkel, de starkaste volyminställningar och den faktiska batterilivslängden. De kvalitetstester var rättvist dela, och medan videokvaliteten var en besvikelse, ljud- och batteritest producerade bra resultat.

Sammanfattning

Vi genomförde två videotester med samma test DVD som vi används för alla resor dvd-spelare. Först använde vi en gradskiva och tråd för att hitta den punkt där videon blev förvrängd. På bara 25 grader från centrum, kommer du att börja märka betydande bildförvrängning, vilket innebär att två eller fler tittare inte kommer att kunna njuta av sina filmer på denna spelare samtidigt. Medan färgerna var bra, vi märker att spelaren hade märkbara horisontella linjer som löper över skärmen.

Medan videokvaliteten var en besvikelse, vi var imponerade av ljudkvaliteten. Ljudet är högt, med de inbyggda högtalarna når 96 dB och våra test hörlurar slå 78dB på högsta inställningar. När vi lyssnade på vår DVD, allt lät bra.

Insignia lovar två och en halv timmars batteritid. Efter fullt ladda batteriet, vi testade det med vår test DVD och kunde få knappt fyra timmars extra kraft innan spelaren stängs.

NS-P9DVD15 har anti-hoppa, uppspelning minne och föräldrakontroll, men det kommer inte med en fjärrkontroll, hörlurar eller SD / USB-portar. Även om ingen av dessa är avgörande för att njuta av dina favoritfilmer, de är stora praktiska funktioner för att göra leva med DVD-spelaren lättare. Tyvärr verkar det vara ett tema med denna enkla DVD-spelare: Medan du spara pengar, du måste ge upp en del av de verktyg och funktioner som andra aktörer erbjuder.

Insignia NS-P9DVD15 är en enkel resa DVD-spelare, men dess låga kostnad utelämnar några viktiga funktioner som vi söker. Medan videokvaliteten är dålig, ljud- och batteri föreställningar är utmärkt. Dessutom uppskattar vi anti-hoppa och föräldrakontroll, men vi är förvånade över bristen på fjärrkontroller eller SD / USB-portar.