DVD Ripper programvara – CloneDVD DVD Ripper, 2017

Redaktörens anmärkning: Digital Millennium Copyright Act (DMCA) förbjuder att kringgå kopierings kryptering som finns på kommersiella skivor. DMCA gör inga undantag för att kringgå dessa krypteringar för personligt bruk. Top Ten varken stödjer piratkopiering eller annan olaglig verksamhet.

Sammanfattning

CloneDVD är en svit av rippning, kopiering och författarverktyg. Du kan köpa hela sviten eller bara sina fristående komponenter. CloneDVD DVD Ripper är en av dessa komponenter. Bedömas på egen hand, är det en bra alternativ för att rippa DVD-skivor. Dess lätt att använda gränssnittet, snabb rippning och konvertering hastighet förtjäna det en plats i vår granskning av de bästa DVD Ripper programvara.

Denna DVD-rippning programvara har en mycket modern gränssnitt som guidar användaren av även de mest rudimentära datorkompetensnivå tydligt genom processen att rippa och konvertera en DVD. Inlärningskurvan med detta program är så gott som obefintlig.

När du rippar en DVD, vill du förmodligen att vara säker på att det kommer att spela på den enhet du äger. Denna DVD-ripper har ett bibliotek med förinställda konvertering profiler som kommer att optimera din rip för ett antal smartphones, tabletter, spelsystem och filformat. Anta att du har en lång plan rida framför dig och du vill titta på ett par avsnitt av en TV-show. Med det här programmet, du bara ladda upp skivan, välj de avsnitt som du vill, ställa in produktionen profil iPad (eller vilken enhet du äger) och klicka på Start. Inom några minuter har du en fil anpassad specifikt till enheten.

Även biblioteket optimeringsprofiler är stor, det är långt ifrån heltäckande jämfört med konkurrenterna. Det har mer än 50 tablett och smartphone profiler, som är dess starkaste kategori. Andra program vi granskat hade mer än dubbelt så. Den saknar också när det gäller spelsystem, bara ger profiler för PSP och PS3. I framtiden skulle vi vilja se en uppgradering till Xbox och Nintendo representerade liksom en uppgradering till den senaste generationen av konsoler.

En annan stark punkt i denna ansökan är att det ger dig möjligheten att redigera video innan rip innehållet. Detta är mycket användbart om du inte vill slita hela skivan. Anta till exempel att du vill inkludera en kort videofilm i en presentation. Denna programvara gör det möjligt att ladda filmen och trimma bort oönskade bilder. Den integrerade videoredigeraren kan du också beskära videobilden och justera bild värden som ljusstyrka, kontrast och upplösning. Så får vad du vill är verkligen snabbt och enkelt med denna ansökan.

CloneDVD DVD Ripper är en solid ansökan om DVD krusning. Den har en vacker gränssnitt som alla kan använda. Den har en betydande urval av anordningar för rippning optimering. Det har också stora videoredigeringsverktyg och andra anpassningsverktyg.