DNA-test kit – National Geographic 2017

National Geographic An DNA Testing Kit Geno 2,0 är baserad på realtid databehandling som utnyttjar banbrytande verktyg. Den Geno 2,0 kit använder en specialbyggd genotypning chip för att testa cirka 150.000 DNA-markörer, anpassa dig med din släkt kedja. Med hjälp av denna DNA-testinformation, kan du spåra dina rötter tillbaka genom hundratals eller tusentals år, efter spår av dina förfäder i olika länder och kontinenter.

National Geographics Geno 2,0 anor DNA-test kit innehåller allt du behöver för att samla in och skicka in din DNA för analys. Satsen använder kindbomullstoppar, vilket är typiskt den enklaste och mest smärtfria sättet att samla DNA. Du behöver bara följa instruktionerna och post i provet. Som ett slags minnessak för dina ansträngningar, kan du hålla National Geographic Geno 2,0 kit box, som är en snygg behållare som kan vara till hjälp för att lagra dina resultat.

Efter behandling kan du komma åt dina resultat online. Resultaten ger dig en inblick i historien om din etniska grupp och även ge beskrivningar om pre-Homosapiens och haplogroups. Denna typ av information är en del av den underliggande kraften bakom Geno 2,0 starten, som utvecklades i ett försök att svara på de grundläggande frågorna om ursprunget till mänskligheten.

Geno 2,0 designades av ett team av National Geographic forskare under ledning av Dr Spencer Wells, som är att försöka spåra mänsklighetens migrations historia för att bättre förstå våra kontakter och skillnader. Den större projektet kallas Genographic Project, och deltagarna har möjlighet att lägga sina data till Genographic databas, i slutändan skapa mer relevanta, korrekta resultat genom genetisk testning.

Ancestry DNA-test Kit Geno 2,0 är en bra utgångspunkt för att titta in i din etniska historia. Om du letar efter kortsiktiga, konkreta resultat som de du kan få från ett faderskapstest, du måste förmodligen bättre lycka någon annanstans. DNA-analysen ger dig insikt i etniska cirklar och banorna din familj tog över jorden. Det är bra för att räkna ut din geografiska rötter och lära sig mer om mänsklighetens historia, och en del av intäkterna går mot fortsatt släktforskning.