djupa dammsugare – riccar Radiance Premium 2017

Den riccar Radiance Premium är en djuprengörande vakuum med en innovativ motorsystem. Denna exklusiva vakuum, liksom alla riccar modeller, är tillverkad i USA. Radiance Premium har unika egenskaper och praktiska ombord verktyg som hjälper dig att rensa många ytor i ditt hem.

Riccar dammsugare har två olika motorer som arbetar i serie för att skapa maximalt luftflöde till både golv huvudet och verktygen. De flesta dammsugare har en motor som skapar antingen starkt golv sug eller kraftfullt verktyg sug. Tandem Air System, vilket är vad riccar kallar sina två motorer, blir kraftfulla sug till alla dina ytor.

Den riccar Radiance premie har användbara funktioner för att göra din dammsugning så enkel som möjligt. LED-strålkastare avslöjar smuts och partiklar som du annars missa medan dammsugning golvet. Det finns praktiska ombord verktyg medföljer din riccar att hjälpa till rengöring klädsel och damning på svåråtkomliga ställen. Indikatorlampor så att du vet när du ska byta din väska eller byt ut filtret.

Denna modell har en smuts avkänning belysning på rengöringshuvudet för att visa dig var djupt inbäddad smuts är på din matta. Med ett helt slutet system och ett HEPA-filter, de riccar Radiance premium fällor partiklar upp till 0,3 mikrometer i storlek. Detta håller damm och allergener ur luften som du dammsuger. Radiance Premium använder påsar att innehålla smuts du dammsuger.

Den riccar Radiance Premium levereras med fem års garanti. På riccar hemsida, kan du skicka en fråga eller oro via e-post. Det finns också ett avgiftsfritt nummer som du kan ringa om du behöver tala med en servicetekniker. Endast riccar återförsäljare säljer ersättningspåsar och filter, och det finns en sökfunktion så att du kan hitta närmaste återförsäljare för dig.

Den riccar Radiance Premium är dyrare än många andra dammsugare, men avancerade funktioner ger dina mattor en grundlig dammsugning. Med en omfattande online hjälpcenter och en fem års garanti, är detta vakuum en god investering i städningen av dina mattor.