dj blandning programvara – VirtualDJ 2017

Atomix Productions började distribuera DJ blandning programvara i 2006, och i dag de säljer fyra olika DJ mjukvaruprojekt: VirtualDJ Pro, VirtualDJ Basic, VirtualDJ OEM och VirtualDJ Home utgåvor. I denna artikel kommer vi ägna oss främst med Pro-versionen, eftersom det är den som är mest jämförbar med andra DJ blandning programvara i vår ranking.

Sammanfattning

Detta DJ program kan du lägga till flera spår däck – så många du kan hantera, för den delen – men bara tillåter dig att programmera tre heta ledtrådar. Till skillnad från de bästa DJ program vi granskat, detta DJ-program inte har färgkodade vågformer, som hjälper dig att identifiera de hi-hattar, sparkar och snaror inom vågen lätt.

Detta DJ programvarans ingångs- och utgångsfunktioner gör att du kan få tillgång till hela den digitala musikfilen bibliotek direkt. Den kan upptäcka tonarter för dig så att alla dina mixar komma ut i samklang, ställa in BPM räknaren automatiskt och gränssnitt med en rad olika MIDI och HID controllers. Programvaran kan användas tillsammans med tidskod CD eller vinyl, vilket ger dig möjlighet att repa digitaliserad musik på en old-school skivspelare. Dess tidskod lösning är också kompatibel med de flesta musikvideofiler.

Det är klart att VirtualDJ är att dra nytta av nya och framväxande teknik i DJ-program världen som tycks dyka upp varje dag. Detta DJ blandning programvara kan du automatiskt utveckla loopar, lägger jippon och prover till levande spår i farten och använda en extern ljudmixer.

Kundservice och teknisk support inkluderar telefonsupport (för engelsktalande enbart kunder), en biljett ruta som tillåter dig att skicka en skriftlig fråga till sin service och support personal för personlig uppmärksamhet och gemenskap sidan. På denna gemenskap sida, hittar du ett antal andra DJs kommunicerar allt viktigt i DJ sfären.

Inte bara är VirtualDJ Pro en imponerande produkt, men bolagets hemsida gör ett enastående jobb att presentera informationen på sin andra DJ blandning programvara. Denna programvara har många av de verktyg som du önskar i en premie DJ program.