diskmaskin – Samsung 2017

Samsung DW80J3020US / AA diskmaskin fungerar som en grundläggande enhet som effektivt rengör dina rätter. Även om det bara har fyra cykler, Samsung erbjuder bra garantin med denna enhet.

Sammanfattning

Denna Samsung diskmaskin har bara fyra grundläggande tvättcykler och en ytterligare tvätt alternativ. Tvättcykler inkluderar normal, tung, auto och snabb. Den automatiska cykeln använder en markgivare för att testa den grumlighet av vattnet för att avgöra hur mycket mer tid diskmaskinens behov. Diskmaskinen använder också ett lufttorka alternativ samt en fläkt för att torka dina rätter.

Med energieffektiv tvätt och torra alternativ, intygar ENERGY STAR enheten. Den har en beräknad årlig driftsavgift på $ 32 och även uppfyller kraven för National Sanitation Foundation. Förutom de olika tvättcykler, har denna diskmaskin en övre korgen endast cykel som sparar energi och vatten när du inte har många rätter att tvätta.

Detta inbyggda diskmaskin rymmer upp till 15 kuvert åt gången på sina två rack. Du kan justera den övre korgen eller ändra pinnarna på båda rack för att hjälpa dig att passa dina rätter i maskinen. Tyvärr saknar diskmaskinen flera praktiska funktioner. Det har inte en fördröjnings start timer eller dolda beröringskänsliga kontroller. Men gör den medföljande hårda livsmedel kvarnen det så att du inte behöver manuellt rengöra enheten.

Denna diskmaskin rostfritt stål fungerar tyst. När du kör, maskin åtgärder på 50 decibel. Den har en självrengörande filter som minskar mängden tid du måste arbeta på underhålla maskinen. Diskmaskinen kommer i en mängd olika färger inklusive svart, vitt och rostfritt stål. Den har tre spolarmar som rengöra din disk på ett effektivt sätt.

Samsung erbjuder en bra garanti för inbyggd diskmaskin. Labor och delar har en garanti på ett år. Rack och elektronik har fem års täckning, och badkaret och dörrfoder har livstidsgaranti täckning. Om du behöver hjälp, tjänar Samsungs webbplats som en bra resurs. Du kan komma åt manualer, vanliga frågor, handledning, chatt, e-post och telefonsupport.

Medan Samsung DW80J3020US / AA diskmaskin har ett begränsat antal tvättcykler, tjänar den som en effektiv maskin. Med en bra garanti och robust design, Samsung erbjuder en kapabel diskmaskin.