diskmaskin – GE 2017

GE GDT580SSFSS diskmaskinen kan rymma upp till 16 kuvert i en belastning, och det har fyra tvättcykler och en imponerande 10 tvättmöjligheter. Denna GE diskmaskin har också en ganska tyst ljudnivå på 48 decibel; men det är fortfarande högre än många diskmaskiner i vår uppställning.

Sammanfattning

De fyra tvättcykler du får på detta inbyggd diskmaskin är automatisk avkänning, tung tvätt, normal tvätt och ljus tvätt. Även om de är grundläggande, de är de mest användbara cykler. Men saknar diskmaskinen både en snabb tvätt och skölj bara tvätta cykeln.

Enheten har en lätt tvättcykeln, som du kan använda för delikata rätter. Dessutom är den automatiska avkänningscykeln en trevlig funktion eftersom det avgör vilka tvätta cykeln bäst baserat på markytan av de rätter som du laddar. Detta kan också hjälpa dig att spara energi och vatten, med endast vad som är nödvändigt.

Även de fyra tvättcykler med på denna diskmaskin är ganska standard, fortfarande har en myriad av ytterligare tvättmöjligheter. Bortsett från standard start och återställning alternativ, du också få följande alternativ: fördröjd start, ånga förtvätt, barn lås, tvätta tempboost, sani, uppvärmd torr, tvättzonen för övre och nedre endast och ett energismart alternativ.

Denna integrerad diskmaskin inte har en miljövänlig tvättcykeln, men det har en energi smart alternativ, som kan fungera för dig om din enhet är ansluten till en smart mätare med ditt elbolag. Om detta gäller, kommer diskmaskinen automatiskt fördröja starta brickan tills det är mer energimedveten för ditt område. Du kan också vara energimedveten med torkning disken genom att avmarkera den uppvärmda torra alternativet, som låter din disk lufttorka efter tvättcykeln är klar. Att göra detta kommer att bidra till att spara energi eftersom värmeelementet inte kommer att användas, vilket tenderar att dra en hel del av energiförbrukningen.

GE faller kort på garantin som medföljer diskmaskinen. Många tillverkare erbjuder en lång eller till och med en livstidsgaranti för vissa delar, GE erbjuder endast ett års garanti för allt.

Det bästa sättet att kontakta GE för hjälp och stöd är via telefon. Men du kan också skicka e-post supportpersonal genom att fylla i och skicka in ett kontaktformulär på bolagets hemsida eller kontakta dem på chatt. GE ger också enhetens användarmanual tillsammans med vanliga frågor och handledning på sin webbplats som referens.

GE GDT580SSFSS diskmaskin inte har en massa tvätt cykler, men det har en imponerande lista av ytterligare tvättmöjligheter. Du kommer också att dra nytta av en relativt låg ljudnivå och en stor kapacitet som låter dig lägga så många som 16 kuvert i en last.