direkta posttjänster – infoUSA 2017

Gör marknadsföra ditt företag en mycket enklare process med infoUSA. Denna massutskick företag hjälper dig att nå potentiella kunder via e-post. InfoUSA skapar en mängd olika utskick produkter inklusive vykort och broschyrer som du kan designa och posta att rikta potentiella kunder. Denna tjänst hanterar design och utskrift av dina utskick så stressen att åstadkomma en så stor uppgift är minimal.

Sammanfattning

En av fördelarna med att använda denna direkt marknadsföring företag är att de erbjuder ett antal produkter i både svartvitt och fyrfärg alternativ. Du kan välja från flygblad, broschyrer, vykort och mer. Om du har en befintlig design för ditt e-postprogram, kan du skicka ditt konstverk till det bolag som skall placeras på försändelsen. Om du kämpar med design, kan proffs hjälpa dig att skapa en egen look för ditt e-postprogram som kommer att fånga dina kunders uppmärksamhet.

När dina utskick skrivs, monterar infoUSA och behandlar poster. Med hjälp av en e-postlista, kan du rikta potentiella kunder och se till att dina utskick skickas till din målgrupp. Denna direkta postmarknadsföring lösning kan hjälpa dig att rikta både konsumenter och företag. Om du redan har en aktuell e-postlista, kan de rensa upp i listan genom att slå ihop dubbletter adresser och ta bort felaktiga sådana.

InfoUSA erbjuder inte miljövänliga produkter, vilket är en nackdel. Vi kunde inte heller hitta några varuprover att begära från företaget eller spårningsalternativ som gör att du kan spåra resultatet av din e-kampanj.

Om du vill tala med en kundtjänst, erbjuder detta utskick lösning e-post och telefonsupport. Vi är besvikna över att de inte erbjuder chatt. Men ger företagets hemsida frågor, även om vi inte kunde hitta många fler online-resurser såsom videor att gå igenom denna direktreklam marknadsföringsprocessen.

InfoUSA erbjuder många fördelar för att nå kunder via mail. Det erbjuder designade, skriva ut och posttjänster. Vi skulle vilja se miljövänliga alternativ för produkter och spårning verktyg för att spela effektiviteten av en kampanj. Trots dessa nackdelar, har infoUSA en utmärkt sortiment av produkter och tjänster för att generera nya kunder för ditt företag.